CPI Aragon GP50 - jama on ....

Discussion in 'Help!' started by käsn, Sept 18, 2011.

1. käsn

käsn New Member

116
    0
    0
    Terv .

Et siis roller ei taha väga liikuda , korra viskab naq pöörded lakke ja siis hakkab ära vajuma , 5...4 k pöörete pääle ja siis jälle läheb 7-ni ja nii koq aeg , kuni otsustab täiesti ära surra . Suht äsja vahetatud reduktoris õli , kuid punn murdus poolikult ära , nii et peab , aga vahest ka immitseb seda õli sealt ( nagu ma aru olen saanud , peaks see olema ülejääk , mis välja voolab ) ? Nii et jah ei taha liikuda , võiks mingeid lahendusi pakkuda oleks väga tänulik või võite ka midagi üle küsida .

2. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ei mõika praegu mis mõttes "otsustab täiesti ära surra"
    Kui kohapealt kiirendada, siis viskab pöörded üles, langevad pöörded(variaator hakkab liikuma liiga vara) ning peale seda tõusevad pöörded tagasi kõrgele(variaator lõpetab liikumise ning edasi kiirendab masin ainult pöörete arvult), siis on viga rullide kaalus - nimelt liiga rasked rullid.

3. käsn

käsn New Member

116
    0
    0
    sai soetatud hiljuti 5g malossi rullid ( masin stock ) , eelmised olid päris kandilised peaks mainima . kui rullid sai , liikus hästi , pool suve sai sõita . no sõidan , on max kiirus mingi 20-30 km/h , siis tõmbab kinni ja kui gaasi maha lasen , siis on korraks olukord ok .
    Mul oli taoline värk kui vene bensiini panin masinasse , aga praega lasin 98 täis :)
    Ano variaator on ka natuke krigisema hakanud .

Jaga seda lehte