Rolleriks CPI Hussar. Peal: Malossi fly clutch sidur Punased sidurivedrud Sinine survevedru Dellorto 19mm karpa Gianelli shot sumps malossi multivar variaator Malossi koonusfilter 70ccm silinder Carbonist klapilehed Düüsi ei tea Rullikute raskust ei tea 50ccm mootor Sooviks siis teada mida muuta, et oleks võimalikult hea minekuga ja mis ei läheks väga kalliks maksma
miks sul üldse teha midagi vaja? set jumala hea ju, ma lasin stock silku ja gianelli shotiga 84 gpsi cpiga, no sul veel 70ccm , no vast venitab sama tulemuse ära, sul vaja timmida lihtsalt ma arvan.
Mul silku 70 mitte pea,ja mul praegu niimoodi, et lööb pöörded peaaegu põhja ennem kui sõitma hakkab ja yle 70km/h(rolleri enda spidokasse) on suht raske saada aga kui sealt yle saab siis olen spidosse 110km/h saanud.Eelmise omaniku jutu järgi oli 90km/h max gpsi Siis mõtlesin, et äkki mingi survekas vms vaja vahetada ära et parem minek oleks
90gpsi unista, ma s6itsin 84 gpsi ja spidos ca 130 ehk spidokas k2is pmst pahupidi , aga jah alusta rullide vahetusest.