Tere! On siis siuke probleem, et roller läheb käima aga nii kauaks kuni bensu tühjaks imeb karpast ja bensufiltrist. Mis võiks olla viga kui mingit soga kuskil ees ei ole? Üks mure veel et kui käib viskab sumpsist kohutavalt õli välja
Mul oli endal sama jama vanal masinal vahepeal, et töötas niikaua kuni karpast ja voolikust bensiin otsa sai ja seda põhjustas valetpidi peale pandud bensiinifilter. Ja must plöga tampis mul sumpsist välja kunagi masin kui silinder oli "kohvi" ehk siis hõre ja ei põletanud kõike ära ja siis tuli sumpsist välja. Ma pole täiesti kindel, kas vastasin õieti, sest võtsin enda kogemustest need vastused. Teine võimalus et musta õli tuleb, on liigne 2T õli.
Põhjuseks võib olla ka vaakumklapp, mis on oma aja ära elanud... Tihtipeale juhtuvad nad ära väsima ja käituma kuidas tahavad- vahel funktsioneerivad, vahel mitte.
Teema alguses ütlesid, et masin käib kuni karpast ja bensiinifiltrist saab bensiin otsa. Bensiinifilter asub karpa ja paagi vahel, ehk siis viga tuleb enne bensiinifiltrit, kui sealt bensiin otsa saab, enne bensiinifiltrit on vaakumklapp.
Mul oli sarnane asi Apriliaga peale paagikorgi vahetust. Puurisin tuulutusava 1-2mm suuremaks ja viga kadus ära.