Pean ma seda segukruvi siis sisse või välja keerama, mingi õpetus ütles, et välja, sõber ütles, et sisse
Välja on lahjemaks, sisse on rikkamaks, seega välja. Kui see ei aita siis võib proovida nõelaastet ka muuta. Nõela astme muutmise kohta saab infot siit - http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=47&t=52940
Kerisin päeval seda natuke välja, aga tühikäik kadus ära.. proovisin seda teist kruvi ka timmida, aga see nagu vapsje ei teind midagi...
Oleneb kumba sa keerasid, üks reguleerib tühikäigu pöördeid(näpuga saab keerata) ja teine segu. Ma pigem arvan et düüs natuke liiga suur, paar ühikut.
irv, ma olen koguaeg vastupidist mõtelnud Aga eks homme krutin uuesti siis, natuke jama on, kui pead keset tänavat küünalt maha kratsima. See asi ka, et mul praegu roller alt täiesti sitane, pole porikat ka, kõik pask lendab starteri ja karbussi peale, see vist eriti positiivne olla ei saa? Ehk pritsib midagi kuskilt märjaks ja säde pole eriti kiita?
Endal sama probleem aga ma arvan et minul on asi düüsis kuna mul endal hetkel düüs 92 ning nüüd natukese ajapärast viskan 60 peale et vaatab mis siis toimima hakkab Ja endal pole ka porikat et täiega sitane aga see minul küll midagi sassi ei viska
Probleem lahenes ilmade soojenedes, nüüd paugupill, aga... Selline probleem veel, et minekut pole vapsje. lükkad rutska põhja ja hoiad jalgadega rollut kinni, pmst jõudu ei kasutagi. Eile pandi uued sidurivedrud, punased.. muidu peal on kollane survekas. Rullide kaalu ei tea. Lootsin, et nüüd läheb vähe rohkem põõrde, kui ratta järgi võtab, aga sittagi. Jõudu pole no, kallaku peal peab jalgadega takka sügama. Eeeeet, mai tea.. kust alustada? Karpa timmimine ei aitand midagi. Kui panna uued rullid on lootust, et asi paraneb? Ja ehk survekas ka ära väsind? Kui koha pealt kuidagi ära saab, siis läeb normilt põõrde sooja mootoriga. Külmaga puterdab alguses, arvan, et toores ei tööta.