Tere jälle ! selline asi,et mul rollul säde puudub kontrollitud on süütepool ja cdi.... töötavad! täna siis kontrollisin mähist järgnevalt : mähisest tuleb välja 3 juhet eraldi ja 3 juhet mis on pistikuna võtsin 6v pirni seal 2 juhet siis ühe juhmtme panin vastu raami teise juhtme panin pistikusse ühe klemmi külge ( 3 klemmi seal on ) nii kicki andes hakkas tuli põlema panin teise klemmi vastu hakkas ka põlema kolmandast präegu ei mäleta aga vist läks ka põlema pmtst vool tuleb nagu sisse ja ülejäänud juhtmed mis eraldi tulid nendes küll voolu polnud. kas ikka on veel võimalus,et mähis on Piiksus omadega? :| aga jah sädet ei kusagil :
Re: cpi oliver sport mähis ? katkesta võimalikult cdi lähedalt sureti juhe (paljudel must-valge värvilahendusega).
Re: cpi oliver sport mähis ? on küll see minuarust läheb mul süütepooli ainukene mustvalge juhe mis see nagu aitab vms ?:O
Re: cpi oliver sport mähis ? Mul endal oli ka CPI Oliver, lihtsalt mähist ei olnud kuskilt saada. Lõhkusin endaoma ära ja uut ei olnud kuskil poes. Lõpuks ostsin kasutatud mähise.
Re: cpi oliver sport mähis ? tervist , et see pill nüüd minu oma ja tahaks ikka sõita sellega.Äkki keegi oskab aidata ?