Tahaks teada kus kohas on 2006a. CPI Oliver city-l piirajad, siis ma saaks teada kas mul kõik piirajad maas. Hea oleks, kui kellegil oleks pilte
seda ei sa aminuteada ise eemaldaa see sissehitatud värk.Lihtsam on tellida sport CDi ehk ilma piiramata või siis lasta aeroxi CDI näiteks põrguvärgil peale panna.
sa päris kurk peast ju :lol: teine küsib piirajate kohta,et kas kõik on ikka maas ja sa hakkad mingist cdi-st rääkima vapsjee vend ju :lol: äkki loed teinekord hoolsamini peace
Tra tont ma lugesin valesti siis .Sa killuvend peaksid ütse vait olema, mine tee veel anekdootide teemas nalja.Aga CPil on ajus nagu ma mainis juba,vario,siis silindri pordid on piiratud ja ülekanne ka peaks olema.
Nihhuijaa! Mis ajast CPI-l ECU(aju) peal on? Pole nagu sissepritsega isendeid minu andmeil veel tootma hakatud.
Mis kuradi nalja ma sul tegin!? CPI-l EI ole peal aju vaid CDI(kommutaator-süütemoodul). Aju(ECU) on peal sissepritsega isenditel n. Ditech, Jetforce, Zoomer jne. Mida sa siin aidata üritad, kui isegi asjade nimetusi ei tea?
Eesti keeles on CDI nimetus kommutaator-süütemoodul mitte aju. ECU-t kutsutakse eesti keeles ajuks. Kas jõuab herneni?