crazyfistsi piaggio zip

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by crazyfists, Sept 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crazyfists

crazyfists Bännitud Bännitud

13
    0
    0
    nonii siis teen teema oma tegemistest masinaga piaggio zip mille ostsin 4stroke käest ära.
    gondlitega suht kitsas all long blokk vaja veel sellele velg sebida ja rattavõll vms ülekandesse
    listis niipalju, et

Olemas praegu 2 silkut
    polini sport(müüa)
    Athena racing silinder(müüa)
    Mhr hqr vänt
    koso tahokas
    killswitch
    c4 laagrid ja simmerid ka :)
    Aga plaanid muutuvad silmapiiril on minarelli mootor ja mkpr2.
    Plaanidest siis niipalju, et ette ja taha suuremad veljed, ette saab neose pulgad ja väikse aretuse käigus sp velg :)
    loodan et sannu ei pahanda (Input) esiots tuleb roxi oma aga taguotsaga nata kavalamad plaanid :)
    Järgmine nädal saan garaazi ka siis saab hakkata projega pihta, motoexoticaks plaanis valmis saada ja saada valmis midagi vaatamis väärset, plaanis ka muidu keskamort!
    Olemas juba mingi radikas piaggio oma.

Aga ärge siis kommentaaridega tagasi hoitke ja öelge mis arvate plaanidest :)

2. jorma39

jorma39 Bännitud Bännitud

432
    0
    0
    mõlemad silindrid ülelastud, kummagi omanikud pole raha saanud :D

3. crazyfists

13
    0
    0
    hmmm ei usu eriti :)
    Henzile vaja tal veel 100 maxta ja pedakule 200 kui ma ei eksi onja?
    henziga oli diil et võis hiljem ka maksta ja pedakule pidi maksma siis kui ta käib selle athenaga põrguvärgi juures ja vaatata kas sellega veel asja saab :) niet ma olen kõige kursis ja kui sellest athenast enam asja ei saa siis saab pedak tagasi selle.

4. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Kust gondleid leiad sellele? :D
    Muidu koso tahhokat ei taha ärida ?

5. BatHurst

BatHurst New Member

221
    0
    0
    Õu, kule. Anna "laenatud" sumps kaa siis mulle tagasi, või maksa 350.-

6. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    Kuulsin et sul porditud ja prorace peal ja värkisärki et juba liikvel. eks omme kutseka omad näevad

7. crazyfists

13
    0
    0
    mida sa ajad räägi four strokega!
    Nahhui ärge sittuge siin 4stroke võlgade ja asjade pärast.

Aga siis nüüd läbipäevil saab asja kallale minna ja ksenoon kirjuta ps kui tahad seda kosot ;P

8. BatHurst

BatHurst New Member

221
    0
    0
    Eniveis, ära muretse, ma ei ütle kellelegi kui sumpsi tagsi saan. Kaspar on sinuga juba rääkinud sellest sulle muuseas. Ja edastanud teavet mulle.
    Ütle kohe et ei taha sumpsi tagasi anda ja ma tulen võtan ise.
    Ja muidugi alati on võimalik maksta ka head soodus hinda 350 eesti krooni. Pole üldse liiga karm hetkel.

9. crazyfists

13
    0
    0
    hmmm mul ei ole praegu selle sumpsiga midagi peale hakkata kahjuks.
    aga praegu siis lükkan masina pöörde sain uue simmeri mis 4strokel läbi oli jahm nüüd sisse see ja siis saate näha mind tartus ringi laskmas ja 4stroke rääkis et see oli ülihästi tagale läinud ja no eks me näe seda asja.
    Aga jh plaane hakkan teostama samm sammu haaval tahaks ikka valmis teha mitte naq mõni :p ei hakka kiirustama vms aga alla tuleb ikka piaggio long blok nrg oma et kui velg kellegil kuskil vedeleb siis laske ps kohe no

10. crazyfists

13
    0
    0
    varioaatorisse tuleb s6 cnc taldrik kh arvatavasti 8)

üks õnnetu pilt milline ta välja nägi 4stroke käes

11. BatHurst

BatHurst New Member

221
    0
    0
    CNC taldrikut ei soovita. Väga pehmest alumiiniumist on to tehtud. Vaod kuluvad sisse, nuudid kerib maha.
    Tolle peale poleks väga mõtet raha raisata. Midagi nähtavat/tuntavat juurde kaa ei anna.

12. crazyfists

13
    0
    0
    hmmm no ei tea saan hea diiliga selle ja mina ple kuulnud selle kohta veel ühtegi halba sõna vb sa panid sitasti peale selle enda masinale.

13. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    No sull ei anna over range kah juurde :roll:

14. BatHurst

BatHurst New Member

221
    0
    0
    ära sõima =p ma ei saa CNC'd proovidagi. Ainult kickitav too.
    aga Kaspu.'il oli CnC taldrik. taldrik ise läks vist 2 päevaga ja kicki hambaid sai veel mingi 2 nädalat kasutada.

15. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Noo, milleks neid taldrikuid tehakse siis kui nad kohe perse lähevad? Ja miks minul siis perse ei läinud? Sitad masinad, sitast kokkupandud vms. Mul pidas mitu kuud, siis müüsin maha ja kestab siiamaani veel...

16. BatHurst

BatHurst New Member

221
    0
    0
    nuh ok. Pohh. Eks ta ise vaatab mis teeb.

17. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Tuttaval oli ka too jahutustaldrik , vähem kui päevaga läks perse , nuudid tulid maha tuimalt , väntvõllil ka nuudid maas . Nuutide asemel oli lihtsalt tuimalt rõngas , mis oli mingi 2x suurem kui olema peaks . :p

18. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    No kle, ma olen näinud küll kuidas Tartukad vändast rollereid käima löövad. Jube. Kevadel sai ikka mitu korda ise Alpsi MHR käima löödud. Te lihtsalt peksate mõttetult seda ju. Peate hell olema. Jahutustaldrikul on ka tunded :lol:

19. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Ma hüppasin hiinaka vändal kahe jalaga peal + kehamass :D

20. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Ta ei peksnud seda käima , tal läks normaalselt ühest löögist . Lõi käima , sõitis ja mingihetk lendas laiali .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte