Sain siis täna, 26.oktoober 2010 Tartust endale Aprilia SR50 WWW. Masin on mootoripoolelt täiesti stock, välimusest on lisatud undertail ja LED tagutuled, kus sees on ka suunatuled. Plaan on siis masinal mootor üle vaadata ja korda teha/natuke järgi aidata ning välimust korrastada ja enda maitsele kohandada. Muidu on roller täitsa korralik,kriime ikka tal on korralikult,aga on originaal värvilahendus koos kleepsudega ning käivitub isegi esimesest laksust jms. Pandud eelmise omaniku poolt uued vedrud, rullid ja uus Athena rihm. Pilte ka: Nii transporditakse rollereid: Ja väike rolleri tsekkimine:
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Vahetasidki ära, Üldiselt normaalne pill tundub olema, tee siis ilusaks, edu!
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Endale ei meeldi selle www juures ültse see esimene gondel, võiks olla need avad samasugused nagu streedil.. Mis jääb see värv või tuleb uus ?
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Jääb see, ei viitsi üldse värvida, originaalvärv peal ikkagi, need kriimud ei koti väga. Mootori teen korda talve jooksul, hea kevadel marutada.
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Minek on küll sellel asjal ikka ulme aga no mida ikka stock masinalt tahta. Hea vaikne ja ökopill. Isegi sõitnud sellega ,üldiselt mugav. Muidu edu sulle!
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Nonoh, Palju 6nne normaalse s6iduvahendi puhul, talvel v6ta kätte ja värvi ikka ära , muidu tip top,
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Minek oli tingitud sellest, et väntvõllil olid nuudid maas variotaldriku ja tähiku koha pealt, niiet, pole ime, miks see ei liikunud üldse. Ei värvi, ausõna ei viitsi jamada nende gondlitega ja praegusel värvil eriti midagi viga pole + see on veel originaalvärv ka. Haha, hästi. Tänud! Muidu on masin hetkel täiesti juppideks, raamini paljas, käib väike puhastuskuur ja korrastamine, vaatan elektrisüsteemi üle ja mootori teen korda jms. Mootoriblokk küll vist mitte kunagi puhastust pole näinud, nii paksu sitakihi all, et isegi bensiin ega CIF ei võta seda maha, peab midagi muud välja mõtlema . . Ahjaa, pakkuge sumpsi ka minarelli horisontaalile!!
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Seda väntvõlli ma nägin isegi. Aga vanaomanik ei viitsind hakata väntvõlli vahetama. Polnud ka mõtet ,asi töötas
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Novot, selle pärast ta nii pussult liikuski, alguses tõmbas liikuma küll, aga kui niiöelda ''tippkiirus'' oli saavutatud, hakkas taldrik rämedalt ringi käima ja ei liikunudki kiiremini edasi.
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' masinal pidavat olema mingi elektroonili piiraja, mis soomes paigaldatud ja tänuks sellele pidavat tipp olema 60 kui ma ei eksi. vähemalt Hendrik nii mulle rääkis.
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Mingit piirajat ma küll mitte kuskilt ei leidnud, niiet ma arvan, et piiraja jutt on vale. Keegi võiks siis pakkuda mingit normaalset sumpsi ka!!
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Eks seda näha ole mis teeb, hetkel teen mootori korda ja ostan uue sumpsi, siis vaatan mis seis rahadega on ning vaatab edasi, mis rolliga teeb.
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' ei ole, sest tollel ei ole underit ja led tagatulesid, muidu ma vaatasin alguses sama, et Richard on maha müünud aga muidu tee väike värvivärskendus edu
Re: VäikeG - Aprilia SR50 WWW 98' Täiesti perses mis ajukepp see SR-i raam on, mootori juures ei mahu mitte midagi tegema, kõik on nii kitsas, fakk! Masin siis jääb seisma nädalaks ajaks, homme ära kooli ja tagasi reedel alles. Senikaua uuendusi arvatavasti ei tule.