Samal päeval, mil juhtus roxiga väike õnnetus, õnnestus mul vahetada laksu pannud rox sr'i vastu. Vahetasime ära vist kell 1 öösel, vahetusega olen vägagi rahul. Ei mingeid suuremaid vigu, ainult paar optiliselt ja tehnilist pisiviga. Masinal dokid ja asjad olemas ning ehk õnnestub ka Saaremasina käest teine võti saada . Silma järgi jääb tipp spidol ligi 100km/h juurde, kiirendus ka päris mehine. Vead: Silencer keerleb 360 kraadi, kui gaasi anda, KORRAS Pidurituli ei tööta, 1 tagatule klaas kadunud, KORRAS mõned kriipsud/kraapsud. Mootor: Silinder - Stage 6 sport pro 70 (sisselaske ava porditud), Sumpa - Gianelli next , C4 väntvõlli laagrid, 4.7g rullikud, lilla survekas, punased sidurivedrud, red sponge, Välimus: Aeroxi tagavelg (poleeritud randiga), Led tagatuled, Yss Racing amort, F1 Style str8 kroom peegel, stage6 käimalõõmis vänt, Kevin custom tagagondlid. hetkel ainult teloga tehtud pildid:
Minu vana masin,üks parimaid,mis oli. Selle võtma ma üritan üles leida,loodan,et saab,siis suvel siia tuled,saad selle. Sumpa pane kangem,siis võib palju paremini see liikuma hakata. Tagutule klaas ja see akupealne minukäes,niiet kui huvi on ja saarde tuled,annan need sulle. Kui sul see led tagutuli on,siis viska nahhuj see,pane stockid ja pidurikonnad vaata üle. Muidu igati edu selle masinaga sulle!
Tänud, saarele tulen ma nkn. Tahaks veidikene suurema karpa sebida, kangema sumpsi ning võiks ka lc'ks teha. Optilise poole pealt ei olegi nii nagu mõelnud.
Tänud. Vahetus ikka väga hea, ise vägavägaväga rahul Kui kusagilt rahhi sebin, siis võiks ära osta küll jeps. Minu arust näeb puhtana täitsa kena välja, ainult tagagondel riivab veidi silma.
Tundub päris normaalne vahetus olevat, tagugondlid kergelt imelikud :roll: Aga muidu ilus masin, edu ja paksu rahakotti