Ostsin endale siis aeroksit ostuga olen väga rahul.Hakkan vaikselt ehitama seda) list mis praegu rolleril on. SILINDER: MHR Speed Cross 70cc LC SUMMUTI: Malossi mhr team 2 VäNTvõLL: Stage6 hpc KARBURAATOR: vicma 26mm ХHUFILTER: Stage 6 KLAPID: Malossi MHR VARIAATOR: Malossi MHR 2005 SIDUR: Malossi Delta clutch KüüNAL: Champion x PIIP: NGK Pipe RIHM: Malossi X-Belt KOLLEKTOR: Motoforce LAAGRID+SIMMERID: Stage6 C4 SÕRMLAAGER: Malossi MHR Süüde: MHR Inner Rotor Ignition Optiline: Stage6 SSP kхrgendus(tutikas) Yss Racing 310mm amort(tutikas) Stage6 ssppiduritopsikaas r1 gripid TNT kroom lenks TNT kroom puks BCD undertail STR8 led tagatuli suundadega Stage 6 gaasirutsa Uus esirehv Uus tagarehv Monoseat buzzeti kьljejalg Pildid ka 2010:
M-style lenks eriti ei sobi , aga ise aerox päris kenake tagagondlitega vist ikka tööd on ,aga käib küll 8)
Mina tegin selle masina selliseks nagu ta on. Tagumiste kondlitega tööd palju ja, aga miks ise oma masina kallal ei tööta? igatahes edu ratsuga, soovitaks sul kondlid korda teha ja värv peale ning oleks vinks-vonks masin.
Mida masinaga teen?Praegu otsin raha on vaja 3k loodan et keegi minu MHR aragoni ostab ka...3k läheb mhr cross silku peale...vahetan mootoris silku vänvõlid...panen delta clutch sidur...sportsüüdet kindlasti kui raha saan.sumpa ei tea millist veel aga arvan et mhr team 2,veel midagi kindlasti...Roller värvin punane must värvi, sisegondlid tulevad punased)välimised gondlid mustad mootori blokk must ,raam punane,veljed mustad
aga muidu , hakkad võistlustel käima ,et sellist mootorilisti kokku vorbid? ainult tänavasõiduk oleks pointless ju Muidu aragoniga nägin sind ükspäev hiinalinnas , vägahea hääled küll 8)
Väga äge masin. Natuke üllatusmuna oli, aga nojah, kõik on õnneks parandatav. Mul on sihuke kahtlus olnud algusest peale, et see sumps on C16 :| Enihau, edu.
Täna sai siis bloki tegemisega alustatud. Kuna Cross on kõvasti suurem kui teised 70ccm silindrid, siis karterisse see silinder niisama ei mahu. Selline oli siis mu tööriist. Viimistlemata karterid ja peale hulka nikerdamist mahtus lõpuks silinder ka omale kohale natuke vanemat pildimaterjali kah õnnelik omanik rox mõni tund peale ostu
viewtopic.php?f=41&t=46833 ostke keegi juba 2ra siis saan aeroxit valmis teha...muidu ei ole raha...krt 13k on v2hee!!!vaadake listi mis mootor on!!!mootor on t2itsa uus mingi 50 km olen s6itnud temagapluun ostke keegi 2ra :roll: