selline asi et mul honda dio sr, minek on ülikõva aga lõppkiirus nii et miski 60 jookseb, aga 62-63 alates on kuulda varios mingit klõbinat naq rullid oleksid põhjas vms. et kas aint rullide ,a siduri, surve vedrudega annab muuta tippu ?
Olen kuulnud sellist asja, et diol on lõppkiirus paljuski kinni tema ülekandes. Kui ülekanne ära vahetada siis muutub tipp tunduvalt. Enda dioga olen saavutanud tipiks ligi 70km/h pallur
no ma olen sirgetee peal miski 62-63 saand ja siis on julm klõbin, aga mäest alla sain umbes 73-74 ja vario klõbin oli nii vali et mootori häält yle selle ei kuulnud.
siduri vedrude ja surve vedruga sa ei saa omal muuta tippkiirust.. küll aga saad muuta kiirendust sidurivedrud annavad hea kiirenduse ja survekas teeb kiirenduse ühtlaseks . ( oleneb vedrudest )
Yeah.. osta ära mu Polini reduktor.. ma sain sellega kuskil 90+ sisse ( Roby Nrg -ga oli sama lõppkiirus )
Ta võib ju 125cc ka teha, aga kui ülekanne ei lase rohkem, siis pole muud teha kui ülekanne ära vahetada.
äkki sul on rullid kandiliseks kulunud, sellepärast klõbiseb varios, ma mäletan kui enda rolleril olid rullid kandilised siis klõbises ainult, käima pannes sahises nagu mai tea mis asi
jah ma usun ka et rullid ära. kui kiirust püüad siis ikka vaheta reduktor mitte ära hakka kohe silkut ja summi aretama