Sai siis hea hinnaeest ostetud benelli 491 ise olen väga rahul sellega edasi liigub päris hästi,ja ka korralik. Mootorikohta eioska midagi õelda töötab hästi. hetkel vaja spidokatrossi. Mootoris rohkem eitea kui sinine survevedru. ming laseri sportsumps. Pildid.
Tartust tulnud. Masin aus. Omanik hoidis hästi seda. Aga aasta vist oli vana kui ma mäletan õigesti, siis 97. Muidu OK pill. 8) Benelli is da best(Y).
Vanema mudeli tunnused väga hästi näha - istme kuju ntx. Eriti meeldib, et ikka vesijahutus. Läbisõit peaks päris üüratu olema, kuid seal olnud omajagu silkusid ka peal. Kas Neose tagavelg asendub ikka originaaliga ja räägi kergematest plaanidestki kasvõi. Tafk: Taguvelg vahetus juba Tartus olles. Ja see, et velg tegelikult teine, tal endalgi kirjas.
On see tagumise trummelpiduriga siis? Mul pole kuskil andmeid, et Benellisid oleks tehtud vesijahutuse ja tagumise trummelpiduriga, nii et üks neist peaks justkui olema ise külge poogitud. Samas pole väga 1998.a. omi näinud, nii et ei saa kindel olla. Ei pea vist ütlemagi, et mulle väga väga meeldib sinu roller
Minu kunagine masin. Igati aus pill, hoia seda siis hästi Tagumine velg sai siis minupoolt vahetatud, samuti tagumised piduriklotsid.
mhm ST-Õhkjahutus ees ketas taga trummel RR-Vesij. 2x ketas SP-Vesij 2x ketas vist nii on õige muidu kena masin Tafk: Sos, aga mulle mõistmatu mis on RR ja SP vahe, kui neil mõlemil LC ja 2x ketas? Kas siis see uuema ja vanema keretüübi vahe? Või läks sul Marx midagi valesti?
mega kena masin on ja elu vaikne ja korralik, hästi läheb ka ! , tee pagassi lukk ka korda siis mega !