Tere , selline küsimus et ostsin omale pilli ilma dokumentideta , aga tahaks arvele saada , kuidas saaks dokumendid? Pean ostma kellegi eraisiku käest kellel sama aasta pill ? Aga saab ka kindlasti ametlikult , aga on see kallis lõbu ? Tänud , vastajatele .!!
Njah, kui mõistust pole, siis ei ei leia isegi pekstes midagi...http://www.mnt.ee/index.php?id=10599 Igaks juhuks mainin ära, et lepingu blankett asub lehekülje all. Ehk ikka leiate nüüd üles. Sedasama asja on siin foorumis korduvalt levitatud.
Õpilaspiltetit on ka raudselt vaja. Ka kuseproov võetakse ka kohapeal, et kanepi kasutamist tuvastada. Arvesta, et see saast ei kao organismist isagi mitme nädala jooksul ära.
Õpilaspilet on ainult sinusugustele tatikatele kes käivad alles algklassis ja kelle mõistus on pähkli suurune . Kuseproovi asmele võid omale tasku kusta . Ära käi igalpool teemades risustamas , arvates et suudad suruda .
Suruda mida, kangi vä? Vabalt surun. Tatt oled ju sina, kes elementaarsestki asjast aru midagi ei saa
zone jutust ma saaan väga hästi aru , suured tänud , proovin . Aga sina jott ei saa vict aru et sa oled valesse teemasse sattunud oma pählisuuruse ajuga. Sa peaksid kuskil lasteaia foorumites mõllama .
Pähklisuurune aju, isegi pole seda on ju sinul, kes on nii lammas, et ei tea, mida üldse registreerimiseks vaja on. Sellest on siin foorumis nõrkemiseni räägitud, aga näe ikka leidub lolle, kellel lugemisega ja arusaamisega suured raskused.
Ma saan väga hästi aru ma lihtsalt uurin . Sinusugused tondid peaksid sellistest teemades eemale hoidma .
Mida sa nagu uurid? Vorbid valmis teema, millest sitaauguni varem räägitud, kas see on mingi uuring vä? Loe foorumireegelid vahelduseks. Just seda punkti, mis puudutab uue teema tegemist. Eemale peaksid sina just foorumist hoidma.