Tere, selline küsimus, et kui näiteks ostan eestist rolleri ja eestis ei ole veel vaja arvele võtta, et kas mingit moodi muudesse EU liikmesriikidesse on võimalik sõita, lätimaale, leedumaale?
No kui mina oma 50cc tms-iga Lätis käisin,sai veel isegi (Läti)mendi silme all puhkepaus tehtud-ja ei tulnud keegi nokkima see,oli 2008 aasta suvel(16.juuli)-kuidas praegu lood on,seda ei oska öelda.
küsisin politseilt seda kunagi.Teise riiki liikudes peab järgima selle riigi seadusi.Ehk kui riigis on nõutud regamine peab ka regatud olema.Muidugi läti piiriääres hessis olen suht mitu korda maalt käinud ning 1 kord tuli isegi polizia vastu aga õnneks kinni ei peetud.
no ja mis see läti/leedu ment teeb sulle? sa ütled tere ma olen eestist ja ma ei sa munnigi aru mida sa räägid mulle,paned kiivri pähe lood vänta ja tagalminema
Btw, soomes autoga korduvalt kiirusega olnud nii et peetakse kinni teed nägu et ei saa munnigi aru ja kui just mingi 60+ üle pole, siis lasevad minema, sellepärast et see kuradi rahvusvaheline trahvisüsteem vms ei toimi veel
käisin rolleriga lätis ja mingi kohalik konstaabel tuli minu juurde ja küsis ,,miks mul pole masin registeeritud?" vastasin et ma ei teadnud et lätis peab olema registeeritud ja kui järgmine kord tagasi tulen siis on registeeridud! ja siis sõitsin minema. aga muidugi oli mul eesti nubmbrimärk taga kus on mu enda nimi ja est logo aga politseinikud said aru et asi pole õige!