Yamaha aerox 50cc 2002 Ostetud - 04.02.2010 Algne seisukord - Masin ei töödanud, kondlid kahjustada saanud, osaliselt puudu, puudu sumbuti, karpa jne. Hetkel - Ostes - Mootor: Silinder - Stock Summuti - Leovince ZX Väntvõll - Assy täiskuu koos c3 laagritega Karpa - 14mm Dell0rto Õhufilter - Kinnine malossi e5 koonukas Klapid - Carbon klapilehed Rihm - A-varuosa Düüs - 120 Survekas - Punane Rullikud - 4.7g Sidurivedrud - Sinised Küünal - NGK R Piip - NGK Veekindel Optiline: Amort - YSS Racing Tagaamort Lenks - DMP DH + TNT puks Tagatuli - TNT Led Lexustyle Monoseat - BCD Istmenahk - Xtreme Carbon Piduritopsi kaaned - TNT Põhjakondel - TNT AJALUGU 04.02.2011 - Rolleri ost 06.02.2011 - Kondlid maas 08.02.2011 - Väntvõlli vahetus 12.02.2011 - Masin ajutiselt kokku pandud 08.03.2011 - Masin töötab 13.03.2011 - Kondlid krunditud 16.03.2011 - Lisatud lisamass 22.03.2011 - Uus originaal rihm ja 5g rullikud (Masin sõidab) 24.03.2011 - Uus Gaasitross 29.03.2011- Uus esituli, enginecoverid, peeglid, esihark ja undertail ja vana hark alt võetud 06.04.2011 - Kondlid värvitud 10.04.2011 - Uus juhtmestik, esihark, kicki süsteem ja puudu olev kondel. 04.09.2011 - Uus lukukomplekt ja orig mono.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Kõige esimesena olin selle roxi omanik mina ,paneb imestama , et isegi amort ka veel säilinud seal minu ajast aga kuidas stokk siis , alles oli terve mootor ära tehtud nüüd juba 0 jälle kõik? Edu sellega siis ja küsiks kohe ära mis plaanid on sellega ?
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Ei oska öelda, miks ta jälle stock on :roll: Plaanidest niipalju, et tahaks mootoripoole pealt korda saada ja siis taastada GP1 värvilahenduse 8)
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 masinal 14mm dellorto karpa ja zx sumpaks, väntvõllile vaja uus keere teha ( süütepoolsele) muidu masin normal
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 jep müüsin kõik head jupid maha mina müüsin selle rollu kolme osana ära 1. kõik kondlid 2. sumpa , karpa , under 3. ülejäänu stuff kasum missugune ! kunagi oli see ka näitustel aga enam ei usu seda tööd on sul seal sitaks ja seal osad asjad suht perses ! edu
! Btw see masin on perses ploki lahti võtmisel läks kohemata väntvõlli kepsul oli mõra sees. Edu masinaga haha. Enamus asjad perses sellel paraja sita said kaela.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 + väikerasmus või keegi oli hermetsi karterite poltide vahele mis keeras vindid tuksi, need on õnneks korras
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Täna sai kasutaja >K<-ga parandatud mono ja engine cover ära. Vb lisab pilte ka hiljem. Lähipäevil plaan osta uus assy vänt.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 kas see on see sama raam millel need liblikatega kondlid olid kunagi?
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Mdea ei kurda hetkel väga. Kondlid on korras, varsti saab mootoripoole ka korda. Tgelt tahaks küll DH vastu orig lenksu koos spidoga. Niiet kes tahab stock lenksu ja spido vastu vahetada, siis võib pakkuda Mis asjad need enamus perses asjad on siis? Uus silku, karpa ja sumpa on peal. Paaripäeva pärast saab uue vända ja veepumba rem. komplekti ka.
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Ma ei saa aru, et mida te kõik nüüd laidate masinat kohe maa-alla, kui kogenematusest on asjad *PIIKS* keeratud? Peaasi, et omanik rahul ning tahtmist tegeleda. Edu! 8)
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Sai just rolleri juurest tuldud. Masinal sai blokk alt, vänt jms välja võetud. Mingit mõra ega ms ma küll ei näinud. Igatahes, lähipäevil peaks saama kätte uue vända ja siis lükkab selle kohe peale. Siis veel gaasitross, veepumba rem. komp. ja nipetnäpet veel ja ongi korras mootoripoole pealt. Pildid: http://fotoalbum.ee/photos/Intellex/sets/1114761/ Ma küll ei leia, et see masin niihullus seisus oleks. Mina olen rahul ja viitsimist tegeleda on ka Tänan
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Mai sa aru miks kõik laimavad seda. :roll: Väntvõll peaks ju välja vahetatud olema ,eelmine oli perses vms. Muidu edu sulle ja rasket rahakotti!
Re: Egerti Yamaha Aerox 50cc 2002 Ma ei saa ka aru :roll: Vända kepsul ma mingit mõra ei näinud. Silmaga ei erista ka, et esihark oleks kõver. Kui on, siis väga vähe. Mõne päeva pärast peaks mootor olema tip-top korras. 8) Muidu tänud