ei lähe käima 4t

Discussion in 'Help!' started by sannu123, Dets 27, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    Freedo 4 ei lähe käima tee mis tahad,karpat 5 korda vähemalt puhtaks teinud,säde on,lööb küünla märjaks ainult.Uued silku tihendid,kolb korralik,rõngad korras,vb paneb uue kolvi koos rõngastega.

2. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Just vahetasid tihendid ja peale seda käima pole saanud? Tasuks uuesti üle vaadata.Võimaluse korral mõõda kompressioon ära saad kindlalt teada.Esimene käivitus võibki pikemalt aega võtta.

3. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    alles paar nädalat tagasi töötas , siis jäi nädalaks seisma ning rohkem pole käima läinud.

4. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    proovi trelliga, mul päris mitu 4t-d pole tahtnud minna kui lahti võetud vahepeal, kuid siis kui trelliga ühekorra käima ajada, siis edasi toimib kickist ja starterist ülinormilt :D vb vajab suuremat pauku käivituseks vms :D võid igaksjuhuks teist küünalt ka proovida :D

5. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    küünla vahetus ei aidanud

6. SLR

SLR New Member

124
    0
    0
    Sorri, et su teemasse postitan, aga mul sama mure sugulase 4t hiinakaga.

Asi sai alguse sellest, et suvel jäi masin seisma, kuna säde kadus ära. Seega masin seisis, ja septembri kuus võtsin ma asja käsile, peale läks uus mähis ja väga korralik 80cc silku. Säde tuli ja kõik oli norm. Proovisin tööle, ei läinud, kuna kick puudub, sest variokaan on puru, siis pidin starterist käiama. Kuna auto aku sai tühjaks, laadis see ööotsa, ja järgmisel päeval sai uuesti proovitud. Käiasin ja käiasin, ning lõpuks lubas ja siis pärastpoole hakkas ka tööle. Masin töötas laitmatult, tegin mõned tiirud, jätsin seisma. Pärastpoole sai veel tööle pandud ja paar tiiru tehtud, ning kõik toimis. Siis jäi masin nädalaks ajaks seisma, ja peale seda tööle enam ei läinud. Sai proovitud teisi küünlaid, teist karpat, topkat jne. Säde oli, peale sai ja komp oli hea aga tööle ei läinud.
    Peale seda sai muidugi veel palju proovitud, aga ei midagi.
    Ükskord sai asi lahti võetud, ning kõik oli korras, läksid uued tihendid sisse, klapivahe ja nukkvõlli asetus said õigesti paika. Tööle ikka peale seda ma seda sitta ei saanud, ning isegi ei luba ka. :|
    Drellist käima ka proovida ei saa, kuna sellise üritusega lõhkusin selle eelmisel aastal ära.

Äkki oskab keegi mingit nõu anda. ?!

7. GLStd.exe

GLStd.exe Member

268
    0
    16
    Peaks ju minema.Vaata kas kõik voolikud on omal kohal,kontrolli ka egr voolikut.

8. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    probleem lahendatud uue kolvi komplektiga

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte