Tere! Mul hiinakaga selline probleem et rolleril kiirendus super aga ei liigu edasi mingi 40km/h ainult ja põõrded 9000.Et milles siis viga.Kas sidur võib otsas olla??
Variaatorit oled vaadanud? Esiteks vaata ega seal midagi pole mis piiraks... mingi seib või midagi. Ja siis vaata edasi... neid kohti on palju kus võib piiraja olla ju...
ma kyll kuskil mingit seibi ei n2inud seal,vahetasin siduri ka 2ra ei midagi ei muutunud...ma alles ostsin selle mootori ja vana omanik ytles et tal l2ks 80km/h välja mootor
Need vanad omanikud on eriti viisakad, ma remondin ka ühte gilerat hetkel mis vanaomaniku käes läks 95 ja meie käes läks 55. :lol: :lol:
see tahhokas viska minema, see samahea kui panna sinna mingi timer mingeid sekundeid lugema :lol: pmst vaata mis rullid teevad , kas on ikka 6 rulli v on 3 rulli :lol: edasi ma nii ei oska midagi teha, saaks sõita ja proovida siis vast leiiaks ikka vea ülesse, netis üldse selliseid soovitusi jne raske teha.
mis sellel tahokal peaks viga olema..See originaalis peal ju ja ma kuulen ise ka ju kui sõidan et mootor uriseb kõvasti all aga edasi ei lähe..ja 6 rulli ikka sees.proovisin enda vana mootori rulle ka ikka ei midagi....
Ülekanne on paigast,rullid on liiga kerged,sellepärast ongi kiirendus kõva,kiirus väike,aga mõlemat korraga sa nagunii ei saa,niiet pead valima,kui paned raskemad rullid,siis tipp on parem ja kiirendus sitem. Kui sul on tahhokaga roller,sis ma kipun arvama ,et sul on STC ja kui on ,sis nendel on stockis 6.5G rullid :roll:
eip mul pole STC ja proovisin rulle ka vahetada ei mingit kasu ainult kiirendus hea aga kiirust ole ikka sama rullid ja sidur vahetatud ei midagi pole muutunud...
lause pm oli see et viska see made in China minema ja osta mõni minarelli. on endal ka hiinaakas olnud ning sellega sõitmine meenutas rohkem inimest kes sõidab liiga suure tõukekaga!
oleks pidanud seda piirituse värki proovima! aga vähemalt nüüd teavad hiinaka omanikud et tuleb kusta paaki ja siis piiritust peale valada vähemalt pärast seda hakkab liikuma