Tere , olkes vähe abi vaja , tahaks teada kas panna peale stage6 sport pro , või malossi sport , eiole veel soovi vänta vahetada , ja olkes hea teada mis sumpad neile lähvad. masin siis neos
sport prole parim pro replica, sitt timmida aind aga kui timmi saad siis... endal oli kah sport pro ja pro replica lendas nii ,et vähe pole. Malossi spordile on parim sumps zx .
nojah , panin tellimusse juba malossi sport 70cc ja siis varsti yasuni R , mis sellest arvata , karpa kohta eioska midagi üelda .
tubli, karpa osta 17.5 dellorto, ma ei usu et sul on väga isu sõita enam kui 19mm v suurema paned, bena läheb niigi koguaeg kallimaks
õigus jah , aga jah vaatan kuida selle karpaga toimib mis mul peal on hetkel ja kui asi mäda siis 17,5 mm dellorto, aga aitähh kiitmast
eitea mõtekam oleks pro replica osta olnud, lased põrksil timmida ära ja (Y) aga muidu õige ost sul tehtud
Cmon saa üle oma pro replicast. Ma saan aru, et sul oli pro replica all ja liikus hästi, kuid on ka teisi sumpse. Sa ei pea seda koguaeg igas teemas korrutama. Ise soovitan ka malossi sporti ja Ri. Muidugi võid osta ka Sport pro ja Ri/Shoti