Sai ostetud 17.09.2010 wilddist põrguvärgi käest malaguti . Masin on toodud šveitsist . Roller on 50cc . Täiesti stock . Tipp on spidosse 80 või natuke peale . Kiirendus on enamvähem . LS: 23600 :roll: ja koguaeg selle silkuga . Silku on täiesti korras . Masina vigadest nii palju, et eelmine omanik on korra laksu pannud ja paremal poolel on värv maas ja piduri heebel veits kõver. PILDID varsti: 8) Plaanidest : Sumpa Praegu all mingi Stage 2 Survevedru punane Rullid (tuleb vanad ära kaaluda ja siis vaadata kas kergemad või raskemad)
selle raha eest küllaga ja seda masinat aga peaks vast sobima sinna alla stage 6 pro kui mai eksi ja kui tahad survekat muuta pane punane Ise ka selle masinaga küllalt tiirutand ja liigub täitsa normaalselt
Seda küll jh. Ma arvan paremini sobiks giannelli reverse või giannelli shot, külma selle surveka vahetamiseni ka jõuan
Mulle endale meeldib kh. Talvel tahaks üle värvida ja võibolla mõned sisse lõiked ka esi gondlisse teha 8)
Paar uuemat pilti ka siis : Ja siis mingisugune stage 2 sumpa ka peal . Minu oma , aga tema kasutab . Veits ront , aga elab üle . Astub vähemalt paremingi edasi kui stockiga . Pange keegi normaalsesse mõõtu ka pildi palun .
Ei , ma tean , et see stock , aga paremini läeb edasi küll kui see niiöelda malaguti stock sumpsiga või mis iganes see oli . Aeroxiga sain selle stage 2 kaasa .
Selllel stock sumpsil piirajad sees, Stage2 pole. Aga silkus on ka ikka üks räige piiraja pool välja laske ava kinni põhi mõtselt. :lol:
Ükspäev oli suht norm . Masin kukkus jala pealt maha ja pikali , tulid mõned kriimud . Õhtul andis ühele sõita , too pani ka külje maha ja veel hullemad kriimud peal . Spidogondel on ka mingi lahtine . Amordikõrgendus on all , ssp oma , ja jalg on nüüd lühike , et teatud nurga all seisab ainult . Talvel tahad küljejalga aretada , aga minuarust ei ole seal mingit kohta kuhu kinnitada seda ?
Soovitage mida võiks rolliga talvel ette võta. Tahaks 50cc jätta. Praegu masin liigub 65 tipp, tõmmet on enam vähem korralikult, tagale saab väikse jõnksuga :lol:
Vähe on küll jh . Vaatan talvel äkki laongi midagi sellist alla ,aga praegu on koha pealt mineks ikka suht norm aind ,et tippu võiks juures olla :lol: :lol: :lol: