Tere! Sai soetatud, siis cpi hussar väga pro masin, mõndade pisi vigadega. Vahetasin siis algul kohe küünlad särgid värgid ära. Rulle vahetades ei hakkand kõik päris täpselt enam kokku seega jätsin paar asja panematta no käima läheb nii et vahet pole tegelt. Karburaatori seadistasin ka ära 5,5 pööret lahti enne oli 1,5 keeret siis lõdvik mis karburaatorist tuleb seal paaris kohas lõhed sees aga suht poh tulebgi rohkem õhku peale. Praegu murran pead vaid selle üle, et miks mul on 2 gaasi trossi väga veider vb keegi oskab öelda lähiajal siis pildid ka ja mis veel tuunind olen. Laps tormab elutuppa: "Isa, ema! Vanaisa poos ennast pööningule üles!" Pererahvas tormab üles, taati pole. "Aprill, tegelt poos keldrisse!" http://www.rusikas.ee/tissid.jpg Tsauki.
Re: cpi hussar pro edition loodan, et Endrik ei pahanda. tegelikult on tegemist täitsa normaalse rolleriga, mis vaid pisut tööd vajab.
Re: cpi hussar pro edition Undertail on natuke imelik , aga muidu on täitsa ilus roller. Sul Sportpütt või tavaline sumps all?
Re: cpi hussar pro edition Praegu all sportsumps gianelli chrome ja jube kõvasti löriseb, kuigi kinnitatud on korralikult vb tihendiga on midagi juhtund võtan lahti lähiajal siis näeb mis seal toimub.
Re: cpi hussar pro edition pean mainima, et mõistusega on poisil kõik korras. 1. aprilli puhul tegi nalja veits.
Re: cpi hussar pro edition 2 trossi on selle pärast et üks on sul õlitross ja teine on gaasi tross. vb on sul ka käsi toores,
Re: cpi hussar pro edition õlitross ei tohiks olla, sest masin 2 taktiga ja käima läheb aint siis, kui gaasi üldse ei pane ja seega seda teist trossi ta ka ei liiguta nagu nii, et toores ta ka pole vast. Lisan homme pildi kuhu ta läheb, sest mul pole õrna aimuga mida ta teha võiks
Re: cpi hussar pro edition mida piiksu isegi igal 2 taktsilisel on õli tross ainult 4t pole õlitrossi.
Sumps on sama mis kõige viimasel pildil cpi stock, aga jh kuna vana stock silku kolvil olid tükkid väljas ja kolvirõngad kõvasti kulunud, siis sai peale ostetud stage6 sport pro. Nüüd oleks veel karpat vaja suuremat praegu peal stock 12mm ningi 70cc sumps ei teeks ka paha pilt vanast kolvist http://www.upload.ee/files/613586/kolb.jpg.html
kuna omanik ei taha kohe üldse teemat uuendada siis masin läheb VÄIDETAVALT gaasiga tagale.. varsti ehk annab tiiru siis parem ülevaade asjast