Lõikad esiamorti vedrusid lühemaks. Aga sa olekd võinud enne selle teema tegemist otsingut kasutada. Selliseid teemasid on vähemalt kaks siis.
See ei sega , juu kui vedrud amortide seest lühemaks lõikad.? :roll: Kui need poldid lahti keerad mõlemalt poolt ja alla poole lased amordi torusid siis on see võimalus ,et hakkab vastu esigondlit või kusagil käima. Endal oli sama teema juu , hakkas vastu esituld käima. :lol:
1 asi ei lõika me mingeid vedrusid , 2 asi kui neid otsi ei kärbi siis hakkavad need jalgu jääma . 3 asi sa loe eelnevalt läbi postitused ja siis mõtle ja siis ütle.
Heh,Aga Ma Võtsin ka aeroxsil Neeed Splindid ülevalt Pulkadeküljest Ära keerasin Mõlemad Poldid lahti aga Allapoole esiots Küll ei läind küljest saab Võtta aga allapoole eilähe:S:S maisaa aru Mõned Räägivad et Aeroxsil Lähevad amordid altpoolt Laiiemaks??:
ma tegin paar mõõtmist silmaga enda rolleril ja ma ei saa üle 2cm küll lasta madalamaks :? esi porikaga läheb gondlisse kah.
väga lihtne , võta mõõdukas ja mõõda ära , saadgi oma vastuse. sellepärast ei tohigi ära lõigata, siis saad testida.