võtsin suppordi küljest lahti ja vajutades ei võta voolik mingit survet taha, vedelik on puhas sees, milles problemo
aa ja pumbates esipidurist siis lihtsalt vedelik tilgub vaikselt välja voolikust, ei tule mingi suure purskega.
Mul oli sama jama peale seda, kui topsikust õli otsa sai ja õhu vahele tõmbas. Süstlaga lasin igaltpoolt õli sisse kus vähegi andis ja pikapeale sain tööle.
Endal oli eelmine kevad sama jama. Mansettid olid läbi, õhutasin ära, sain enamvähem timmi ning hommikuks oli jälle ptsis. Vahetasin mansettid ära ning sain lebolt timmi.
Otsi googlest vastet sõnale mansett. Mansett on suht pehmest kummist. Eesmärk peaks olema hoida survet/takistada vedeliku tagasi liikumist? Viimase lause koha pealt pole kindel.
mansetid ei saa läbi olla, kuna enne töötas, lihtsalt kui õli välja lasin natuke ja õhk vahele läks ei tööta. ei võta kuidagi survet taha. ja kuidsa õhutusnipslit lahti saada? ma olen padrunid käik ära keeranud ja lehtvõtmed.
mis need kullinokad on. torutangid v. ma iga päev rust offi lasknud vahele. homme proovin keerata ja sõiduajal koguaeg pumbanud seda värgendust. üleeile panin õli juurde topsi, siis pumpasin heeblist ja õhumulle tuli üles topsi, aga ikka tultult.
Osta omale üks korralik padrun mis sinna otsa läheb, ning keera lahti. Noname china padrunid keerabki puruks.
on olemas suruõhutrelli padrunid ja panin nedega ja no ei tule lahti, võibolal ei läinud täienisti sinna sisse, aga üle ei hakanud käima.
võta normaalne silmus võti,pane õhutus niplile peale ja löö vaikselt haamriga vastu võtit niikaua kui õhutus nippel liikuma hakkab.ennem läheb õhutus nippel ise pooleks kui mutrivõti
Seda jah tean, varsti on see ümar valmis. Silmusvõtmel selle teise poole, kus on 2 sõrga vms, see tõmbasin seal peal pooleks :lol: Aga kas see õhutusnipsli lahti tegemine üldse aitab õhutada pidurit? Sest Derbil kunagi õhutasin nii, et pumpasin pidurit niikaua kuni surve võttis taha ja pidurdas