Re: EtsKets ' Aprilia sr Sport Pro Mk2 :lol: :lol: , tahtis äge olla ,aga kui hullusti kriimud peale tulid ?
Re: EtsKets ' Aprilia sr Sport Pro Mk2 Tegin nii, sest tahtin enda jaoks lindistada mootori häält enne sõitu külmana ja peale, aga kui ma kogematta liiga palju gaasi andsin, ei arvanud ise kah, et ta nii järsk on. Selle setupiga ma pole lihtsalt veel palju sõitnud, alles hiljuti kokku pandud.
Re: EtsKets ' Aprilia sr Sport Pro Mk2 ahh see, et ta kohapeal pikali kukkus, ei tee mulle valu.. (kriime peale ei tulnudki)....
Re: EtsKets ' Aprilia sr Sport Pro Mk2 Püss relv, ootan hooaja avamist juba, tahaks näha kõigi masinaid rsk edu!
Re: EtsKets ' Aprilia sr r Sport Pro Mk2 Nähtud tehtud, masin liigub ränkhästi, kahekesi tagal gaasiga phmt Kino sai, valgusfooritaga tuli killswitch ära ning masin suri välja a käima löömiseks oli vaja anda vänta ning ees hakkasid autod liikuma Joppas, et kiirelt reageerisin ja kicki lõin Igatahes, karpa timmi saad siis tahaks kunagi tiiru :3
Re: EtsKets ' Aprilia sr r Sport Pro Mk2 Krutime, valmistame ja saab ikka aga jah kill-switch'iga puhas fail.(muidu kill-switchiga nii et, kui pakist välja võtta on ta suht kivi kõva selle pärast ta hüppasgi seal teel välja, aga iga päevaga ta muutub pehmemaks)
Re: EtsKets ' Aprilia sr r Sport Pro Mk2 Läheb müüki, sest minu elus on alanud uus periood ja sellistest lõbudest pean ma loobuma :roll: , ma väga tahaks selle pilliga veel mängida... aga mida teha, elus tuleb kõike vastu võtta ja liikuda edasi...