Tervist! Roller sai ostetud 16.09.2010 Pärnust, kasutaja Indreek käest. Rolleril esinevad mõned iluvead, aga lähipäevil alustan vaikselt ka nende likvideerimist. Mootor: Piaggio mootor. SIlinder - stock Väntvõll - stock Variaator - stock Sumbuti - Gianelli Reverse Õhufilter - stock Toores - automaat Kõik peale sumbuti on stock, aga kolb ja osad jupid varios on välja vahetatud. Välimus täiesti tavaline. (lähiajal panen pilte) Tippkiirus - 85 km/h (vana omaniku sõnul auto spidomeetri järgi) Enjoy pictures My darling 8) Stealth&SR50R
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 Kas sa said selle hinnaga mis oli müügiteemas või veel odavamalt ? Igatahes , SR-(R) ide vastu pole mul midagi , kõik nad on ilusad . Edu
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 ooh see R juba nii tavaline,et linnapeal nähes enam järgi vaatama ka ei pane-isegi hiinakas paneb "järgi vaatama" edu 8) ja kas joller jääb 50cc ikka,või läheb 70cc-ks?
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 Sr stealth alles jep, arvatavasti jääb väiksele vennale Tänan, edu läheb vaja 8) Rolleri sain odavamalt kui seal müügiteemas Praegu julgen kindlalt väita, et asi jääb 50cc-ks, sest sellel sügisel plaanis veel ka auto osta ja roller on lihtsalt nö. pisik veres. Temaga on lihtsalt hea sõita, isegi kui sul on juba autojuhiload
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 Kui ilus ilm on, siis teen mõlemast pilte Eile sai R-il gondlite kinnituse vead lahendatud, nüüd pole muid vigu kui tagumine katkine istmekate(100.-) ja mõnes kohas kriimud 8) Aga odavalt saadud ja ma olen väga rahul Sõbra 70cc sai lutti nagu kolises :lol:
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 Kui sa veel odavamalt said kui seal kirjas oli siis sa said küll väga hea diili peale 8)
Re: Fault´i Aprilia SR 50R 07 Jep, aga ma selleks ostsingi, et lihtsalt super diil. Teise rollu ärin maha vennale arvatavasi ja siis tuleks veel a4 ka soetada 8) Aga rollerid meeldivad mulle siiski (tean et olen imelik :lol: )
Loodan, et vend sul stealhti peppu ei keera vaid hoiab seda nagu oma naist Muidu mõlemad rollerid väga kenad.