Sai siis soetatud endale uus masin, milleks on 1998 aasta Aprilia Sr 50 stealth. Tegelikult masina mootorist ei tea eriti midagi, aga pole endal töö kõrvalt aega tegeleda ka selle mopiga praegu. Eks kunagi nokitseb veidi ja vaatab mis seal karteri poolte vahel on kah Ise niikuinii palju ei sõida, kuna auto load on juba olemas ja autod ka silmapiiril. Rolleriga on lihtsalt hea poes käia ja väiksematel tiirudel. Mootorist tean siis niipalju : Silinder: stock Summuti: mingi stock nässakas on (kavatsen sport summuti osta, mingi kasutatud, niiet pakkuge) Väntvõll: stock Karburaator: Dellorto 12 ja 80 düüs (pole üldse kindel tegelt, vaatan selle järgi kunagi) Õhufilter: stock Klapid: stock Variaator: DMP 4.5g rullikud Sidur: stock , punased vedrud/survekas( MALOSSI ) Küünal: NGK R Rihm: stock Ülekanne: stock (Tegelikult lisan täpse listi siis kui olen mootoris juba tuhninud natuke) Optilise poole pealt siis niipalju: Värvilahendus must/roheline Muud ei oskagi praegu öelda. Eks ma täiendan seda listi kui mul aega masina kallal nokitseda on Katsun siis mõne pildi ka saada siia
karpa võib olla ka 17mm kuna sealt ei loe välja kas on 2 või 7 kuid rohkem on ta 7 moodi.. Düüs on 70 peal ja parima sumpa(samuti ka rahalises mõttes) saad saaremaalt mul ei tule ta kasutaja nimi meelde aga tal punane neos, aeroxi esigondliga. Minu poolt edu ja hoida teda
Okei, keegi pakkus mulle leovince rr handmade summutit ka, aga ma ise ei tea tegelikult mis summuti oleks 50cc stockile parim Mõni targem võiks arvamust ehk avaldada.
mul keris sitaks hästi, sri sama sumpaga ja põrksi timmitud sai nii rõvedalt põske. Tagale ka üli lebo saada