Sai siis soetatud endale järjekordne R. masin on siis kasutaja Racing- vana ja ennem seda oli see kasutaja oli oma. Ise masinaga vägarahul, liigub hästi ja kõik töötab nii nagu peab. . Mootor: Silinder: Stage6 Sport Pro 70cc Väntvõll: Stage 6 HPC Variaator: Malossi Multivar 2000 Sumpa: stage 6 pro Sidurikorv: Stage 6 R/T Karburaator: Dellorto 21mm käsitoorega Sidur: Stage 6 Torque Control Klapilehed: Malossi Carbon Survevedru: Stage 6 Strong Sidurivedrud: Stage 6 Strong Õhufilter: Stage 6 Double Layer Must Rihm: Malossi Special Belt Vändalaagrid: Stage 6 C4 Stage 6 Carbon amordikõrgendus Välimuselt: Yss diamond Led tagatuli Suunad / tagatuli toonitud Veljeteip Ledid esituledes Xenon Kleepsud eemaldatud / lisatud Stage 6 Carbon amordikõrgendus Plaan oleks soetada veel oversize ketas, ssp kicki vänt, ja mingeid pisi asju veel teha- Nonüüd palju uusi pilte, Paremat kaamerat oleks vaja, aga ajab asja ära.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Tehke nüüd lõpuks uued pildid ka sellest , igalpool ikka olli vanad pildid , pill ise aus mudu
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Jaa. Haigelt norm masin ikka. Välimus 5+ ja liigub ka ikka mehiselt. Linnas tõmbas joonele ajades Lexusele kotid pähe ja ikka korralikult
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Päris viisakas värk. oversize disk pane juba heaga listi. 8)
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Väga korralik pill. Minu käes sai põhjaliku hoolduse. Mootori läbisõit on kõigest 550 + km. Kohtle teda nagu daami .
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mõlemad kadunud? Ehk mul pakkuda sulle soodsalt, liigun nv Tartu ka.
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Mina ei osta siia küll neid uusi ja arvatavasti tulevad üldse alu matid nüüd. Aitäääh
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Su vend on mulle koonuka võlgu :S Aga ants, ülihea masina said ja liigub ka ikka tuuga. aja lexusel oli vale vend puldis ... :roll:
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Päris hää on jaa, aga lahjaks hakkab jääma vaikselt mkm, lexus oli lihtsalt aeglane
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ja muidugi sa olid seal kõrval ja nägid kuidas asi täpselt oli. Aga muidu sai ostetud rehvi marker, kirjad vaja üle teha, siis tahaks täna veel alu plaadi ära osta et matid teha jaa lähiajal tahaks oversize ära osta
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 jäid kasumisse ka eelmise masina müügiga ja selle ostuga ? muidu väga kena masin
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 ants, saa suureks juba :lol: kaua sa tuunid neid, sõida lihtsalt !
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 Eelmise müügiga jäin küll kasumisse, päris hästi, aga selle ostuks pidin juurde tsipa panema. viimane võrr ka, võibolla jätab selle üldse alles, selle mõttega teen ka :d aga arvatavasti müün ikkagi maha . Täna sai rehvimarkeriga rehvid ära tehtud ja alumatid peale pandud
Re: Feiker-i Aprilia Sr70R Spains no1 2008 nägin täna märjal vist seda masinat, haigelt kena ikka. lasid tagal :lol: