Tuli mõte teha ka oma masinast teema ,et sai siis soetatud roller suvelõpus. masin enamvähem stock Mootor 2t Morini poolkoopia Malossi sport 70 Rullid 7,3g survekas Punane sidur Punased vedrud Rihm Daico Õhufilter : Malossi E5 düüs 76 enne oli 65 eemaldatud sumpsi ja kollektori piiraja Masinal tipp hetkel väike 62(spidojärgi) spidol mõnus arv ees
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 Hmm sellisest masinast annaks midagi ilusat aretada aga kas need seal taga on amt`i tagu suunakad we? Spio on ilus asi sellel rolleril :wink:
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 suunakad on originaalid aint kinnitused on ehituspoest ostetud viskasin porika minema siis pold kuskile kinnitada ning aretasin käbe midagi see ajutine lahendus Värvilahendust tahaks midagi sellist aretada http://www.diro.com.mk/images/Hyosung/e-sf50wcolor-black(1).gif aint hall tuleb valge ma pakun see oleks suht notmal :wink: Ja esimene põhjakondel on sodi sellepärast ka pandud need hallid plastid rolleri minevvikust niipalju et masin saksast toodud. eestis sõit. saksas oli seinas käinud ja esiharki on sirutatud.
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 ilma selleta pole tagaistujal kuskil kinnihoida ja masin ilma selleta suht rõve. mulle ei meeldi ilma http://www.bikez.com/pictures/hyosung/2006/23116_0_1_2_sf 50 racing_Image credits - Hyosung.jpg
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 ma pakun et eestis neid hyoosung rollereid mingi max 5tk ma tean 3me üks on sodi
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 sry et tuubel a 20k masin sõit piirajatega nüüd võtsin sumpa ja kollektoripiiraja maha (kui sain ) jõudu on nagu mõnusalt et keegi oskab öelda kaua stock silkud vastupeavad
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 No ma arvan, et sinu oma aeg peaks vist juba otsa hakkama saama :lol:
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 jh rihmas lõhe sees väike ja elukulund kh eks näemis juhtub kui uue rihma panen määest üless künnab küll mõnusalt 9gmmiste rullidekohta
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 nonii täna sai siis ära lõhutud ülemine sumpakinnitus. Laupäev vb viskab mootori alt ära ja siis Alu keevitusse kui isa tööjuures veel alu tehakse. kinnitus murdus ära kuna leegika viisin keevitusse ning sumps jäi niisama alla. Ning lükkasin hargipealt ära ja siis lõi ülemise plokkikinnituse katki :?
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 nonii täna sai siis sumpsi kinnitus taastatud loodan et saate midagi aru kahele poole pandud mingid plekid , suht jama oli aretada neid ssinna a vähemalt sumps all nüüd
Re: FFB Hyosung SF50 Rally 2002 nonnii keegi oskab öelda midagi stopptule kaddumisekohta stopptuld pole (starter jäi tänu sellele kh vait releed kaitsmed piduri konn kõik ok tagatuli läbi pole aga stopptuli ei funka starter funkab kui näppuga vajutad relee alla ja releese ei tule voolu mis relee tööle paneks ühenddasin relee otse akule kõik töötab Kellegil ideid ? SRY et kkomasi pole ja punkte :roll: :roll: