Masin sai siis soetatud juulis millagil ls oli siis 2148 ja praeguseks on siis ls 2260 8) Tehniliselt ei oskagi miskit öelda...pole varikat lahti kakkunud.ees on ABS ja ketas pidur. jamh,mõtlesin,et võiks uue värp peale toppida .. nendel piltidel sai siisama sisse vaadatud Täna sai ka uus porikas taha pandud. Ja kui ta valmis sai.. Ja niisama pilte rollerist. Kõik lisasoovitused oodatud,aga palun mitte sõimama hakata,või siis plz ärage siin teemas tülli keerake
ABS-pidurid aitavad autot,rollerit hoida juhitavana siis, kui piduripedaal on põhja löödud ning eriti palju kasu on sellest hädapidurduse korral busside ja suurte veokite juhtidel. Nimelt hõlbustavad ABS-pidurid märkimisväärselt täis- ja poolpika haagisega sõitmist, seda eriti rasketes ja keerulistes teeoludes.
See ABS-i kleeps ei tee tavalist pidurit nüüd küll paremaks Sul võibolla klotsid nii kulunud, et lihtsalt sulle tundub nagu ta oleks.
mis sa imestad isegi sõbra keeway leonil on abs pidurid mingi topsiku moodi asi on seal piduri suppordi otsas ja kui piduri pohja paned siis nagu jõnksutab ainult mitte ei võta kohe blocki stopid teha ei saa jne.
Ma olen ka sõitnud mingi hiinlasega millel oli see ABS. ma proovisin isegi 40-ne pealt stoppiet, aga ei saanud. Üsnagi töötav asi.
Kas mõnda el.lisa on ka plaanis peale panna,nagu härra TauriTauril? muidu see roller,mitmes mõttes parem kui see emalaev gingui oli palju maksis?Värv jäta küll samaks ja ma eeldan,et sellel pole spidotrossi näpitud!?-kui ei siis ma soovitaksin ta sul ära õlitada-Kestab kauem mis tipp on?
isegi piirajad on peal mm palju parem kui qingqi..hinan jätaks endateada,spirotrossiga pole midagi tehtud mis mõttes ära õlitada? tipp,koos piirajatega ~70,ja lippab väga hästi,spido jookseb aind üle vaja mingi suurem panna 60-nene on muidu peal.ja jookseb üle pris palju. Sorry aga ei tea sellist kasutajat nagu HärraTauliLauri :S..
TauliTauri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igatahes tauril oli igast värke tehtud jne spidotross-i õlitamise all mõtlesin seda,et kui sa ta ära õlitad-siis tal on kergem seda seierit ringi ajadA endal pidas esimene spidotross 2000 vastu ainult ja laks pöörde kohapealt pooleks,sai uus tross ostetud ja seda regulaarselt õlitada/tud,ja peab siiani vastu-kellal on hetkeseisuga 6121km ees+pane sinna otsa u.2,5k-mis sai ilma lastud=8621km(see võib olla rohkem/vähem,see 2,5k on UMBES,et sinna kanti ta võib olla)-kõik on stock ja midagi pole vahetatud,peale aju,ja tipp on endiselt 60-70kmh-oleneb ilmast/sõitja kaalust jne. aga sul pole seal mingeid piirajaid-kui ta sul 70 lippab
piirajad on peal okey noh 65läeb piirajatega välja enamvähem 70kanti.spido jookeb ikka üle ja annabki umbes 65-67välja.