Sai ka siis jälle roller ostetud ,kui seda rolleriks nimetada saab, teen niisama korda ta et sõita saaks. pilte pole aga näeb välja selline nagu siin pildil, dokumendid jne kõik olemas, 2002a. kui välimus väga ront. Täna sõitsin linnas ka ringi sellega, priidikut nägin ka kes minust mööta sõitis
Re: Fishman-i Puch Hero Winner See tegelt äge masin kuni 50-ni kiirendab julmalt siis edasi ei liigu enam üldse
Re: Fishman-i Puch Hero Winner ausaltöeldes masin väga välimuslt ei meeldi :? . muidu edu sellega :wink:
Re: Fishman-i Puch Hero Winner kui julmalt siis paneme pesooga joonele siis on näha kui hea kiirendus sul on
Re: Fishman-i Puch Hero Winner opstii, tee korralikuks, tulen appi sulle kh ja värki, stunt masin oleks lahe, hea et ära ostsid, hea hinnaga kh said, kunagi rääkisid msn-is seda värki mulle
Re: Fishman-i Puch Hero Winner Tulegi see nv hoopis võrru, ma ostan kraami niikaua rollerile kokku, siis kui tuled siis paneme peale.
Re: Fishman-i Puch Hero Winner Võru rolleri poest ostan next-r i kroomist lihtsalt välimuse pärast, mitte performace pärast, siis, pahtlit ja klaasriiet kõvasti tuleb osta, multivari komplekt, värvi glasuritist, uued peeglid ja käepidemed ka sest need ei meeldi mulle, siis kui need tehtud saavad peaks välimus juba suht ponks olema.
Re: Fishman-i Puch Hero Winner ära peegleid küll jumala eest pane, peeglid koledad, pigem kisu lenksugondlid maha ja see esituli pane esigondlisse, ja lükka mingi dh peale või Team10, aga tule msn-i
Re: Fishman-i Puch Hero Winner Mu isal sama masin,kiirendus on tal stocki kohta küll väga hea (Y) Mulle meeldib ! Edu sulle sellega ! :wink:
Re: Fishman-i Puch Hero Winner Usu mind. Minult saad need asjad soodsamalt. Roon ise võrru kohale ka veel.
Re: Fishman-i Puch Hero Winner No aga siis võid juba mõne muu kroomsumpa ka osta mis rohkem juurde annab ja poest osta on kallim, telli mõnelt netilehelt või mõne RK-lase käest.
Re: Fishman-i Puch Hero Winner mul hetkel aind mingi aeroxi stock tagatuli ilma klaasita ära anda ja varsti võin sulle boostri varuosi kh jagada ahjaa, mul veel aeroxi stock tagumised suunaklaasid kh vedelevad , jne, igast pahna, aga jõuludeks kingin ma sulle progrip gripid (roosad või punased) aga jh, tahaks juba selle puchiga tiiru ja tagal sõita kui võimaldab. vinge masin paistab pildilt chillimiseks olevat, aga kostita meid uute piltidega