Sai siis täna uus masin soetatud ja noh lähiajal upin pilte ja igast muud värki aga ülkevaade siis teile asjast Silinder:Malossi MHR Cross speed Väntvõll:Malossi mhr Sumpa:Malossi MHR TEAM 2 Vario:Malossi multivar MHR 2005 Sidur:Maloss MHR Delta Clutch Trummel:Malossi MHR Ülekanne:Malossi secondari Süüde:Maloosi MHR Rihm:Malossi kevlar Siduritagumine taldrik::Malossi tagumine
Arvatavasti müün osad jupid maha ja teised jupid peale ,et saaks kokkuladuda Vb üldse plokk Jogile :roll: vaatab mõtelb
Kahtlen, et eestist ostetud aga mis hinnaga masin ligikaudu oli? ja kas töötas kui ostsid? miks maha müüd osad jupid?? siis lahjem ju.. praegu pmst full malossi tuning Pildimaterjal oleks teretulnud ka
Masin on Eestist ostetud, kõvasti parema hinnaga kui võrrelda praegu müügis olevaid stock Aeroxeid . Paar juppi puudu käivitamiseks kui ma õieti aru sain!
oh jumal!!! sellest tuleb küll jõhker püss. ja flipside teades saab see kindlalt valmis ka. karpa 28mm?
ma ei saa pihta ka , räägib ,et paneks ise 34 ja siis räägib ,et mõttetu paneks tegelt 24 agajah , edu marek , ainult edu välimusest jätagi samasuguseks nagu praegu hunt lambanahas
mina küll välimust ei jätakas selliseks nagu ta praegu on. aga jh. mul oli au sulle seda rollerit sebida
Suht juust list ju , päris lahja komp peaks ka olema , tegelt on ikka täiesti ebareaalne et roller kiirendab paremini kui nt tonnine bike , aga no sinust Saab ka rolleriliiga konkurent?
sa vibu.leidsin mitu rikkumist! 2. Teema pealkiri peab välja nägema nii "kasutajanimi, rolleri mark, AASTA" 4. Teema algataja peab lisama juurde ka masinast PILDID ja infot muudatuse kohta.