Rolleril on väga lühike ajalugu, sain tasuta, ostnud seda ikka ei oleks. Niisiis tuleb teha tal taga gondlid korda ja tuleb uus värv. Värvi osas ootaks arvamust, et kas teha 1) Must & Valge 2) Oranz & Valge Värv värviks, kuid välimuselt võiks midagi saada teha ju veel? Selles osas tahaks ma kah nõu, et mida teha väliselt. Kas Freedole annab panna külge mõnda teistsugust Tuld. Näiteks LEDi vms. Siis sisemiselt. Mootor on absoluutselt STOCK. Mitte kui mdiagi pole tehtud. Roller on 4Taktiline ja seega ootan soovitusi, et mida talle teha, et ta kiirendaks paremini ja et lõppkiirus oleks kah enam-vähem. Oleks väga tänulik, kui te ütleksit, et mida oleks mõtet sellel teha ja annaksite näiteks mingi lingi, kust seda saab osta/tellida. Ei pea ilmtingimata olema eestist ostetav, võib kah olla kuskilt easyparts jms lehelt. PILDID: http://fotoalbum.ee/photos/sunparty/sets/423922 Ettetänades, Reigo.
Freedo1 saab karpussis kergesti piiraja maha. Keerad ühe ümarguse musta kaane maha karbunaatoril ja seal peaks olema kaane all üks kruvi mille võid rahulikult minema visata ja kruvid kaane uuesti peale tagasi
cdi kohta nii palju et sa paned masina t66le . l6ikad selle roosa juhtme v2lja.. sureb roller v2lja.. k6ik juhtmed proovisime l2bi.. iga kord suri mootor v2lja.. aga jah.. v6ta karpast ning sumpsist piiraja v2lja.. ehita n2iteks downhill ning sebi kergelt endale undertail.. v2rvi yle.. aga mitte oranz ning valge.. see oleks nagu kickassilt maha copytud.. m6tle midagi muud.. aga noh. kui tahad selliseks ja endale meeldib siis miks mitte..
Downhill on lenks millel pole gondlit küljes ja seda saab poest ja undertail on taguratta pealne gondel mille saad panna siis alles külge kui selle koleda porika ära võtad. :wink:
Tagatuli on punane, kas seda läbipaistvaks saaks teha kuidagi (või osta) ja suunatuled küljepealsetesse tuledesse viia taha?
Tagatuld heledamaks küll teha ei saa, aga uue saab alati osta aga siis see teema, et sa pead taga gondlid ümber ehitama, muidu ei sobi tuli taha. Aga veel on neid teise hiinakaid (mis on samasugused) millelt saab teist tooni tulesid. Neid tule klaase on isegi läbipaistvaid olemas aga ei tea kes on edasimüüja hiinaka varuosadele.
võta pöörete piiraja maha, seal summuti poolepeal on kaks juhet kokku pandud nood ühenda lahti, kunagi teen pilte kah nondest juhtmetest ja karpa oma võid ka maha võtta .
soovitan igaks juhuks pilte teha muidu võib midagi valesti teha. ja muidugi võiks ise kah sama proovida
Aga mida ma mootoris vahetama peaks, et kiirus ja/või kiirendus kasvaks ? Ja kui suur düüs jms Freedo 1 -l stockis on ? Peaks ostma suurema? väiksema? Ostaks uue CDI, kas aitaks midagi? düüs ? puks ? rullikud? uus sportsumps ? Uued sidurivedrud?
"siin ei ole enam midagi" ehk siis kirjutasin pika jutu ära, aga leidsin selle antud teemasse mitte sobivat kuna seda ei tehtaks niikuinii.
Aga mida ma mootoris vahetama peaks, et kiirus ja/või kiirendus kasvaks ? Ja kui suur düüs jms Freedo 1 -l stockis on ? Peaks ostma suurema? väiksema? Ostaks uue CDI, kas aitaks midagi? düüs ? puks ? rullikud? uus sportsumps ? Uued sidurivedrud?
düüs osta jah suurem ja kui ma ei eksi siis seal on mingi 75-düüs????? cdi ikka aitab ja vähe kergemad rullikud(mul näiteks 4.9 g ja liigub väga hästi) sprotsumpa ei tea kas annab midagi juurde aga räägitakse et miskit ikka annab ja sidurivedrud vähe jäigemad
Ma ostaks 4t. sportsummuti uue , juba välimuse pärast jaa maitea kas talle lexus style tuld saab paigaldada aga kui saab siis v6iksid tolle ka panna ( ei usu et saab ) jaa ma teeks sinu asemel neoonroheliseks ja valgeks selle .. ja veel v6iksid osta ilusamad peeglid , käepidemed jne ja mootori poolelt ma arvan et v6iksid proovida kergemaid rullikuid mis arendaksid kiirendust , kuigi maitea kas need aitavad niivõrd seda ..