Tahax siis teada kus asuvad Freedo 1l piirajad ??? Ja kuidas neid eemaldada ja kas se kuidagi mootorile ka hakkab kui piirajad on eemaldatud??
Üks on kindlasti varjaatoris ehk siis see asi mille küljes on vänt , milliest saab rollerit käima lüüa. Tolle kasti teed lahti ja seal on üks rõngas mis ei lase rullidel kiiresti liikuda... siis sumpas. Karpas
Ei lol ma võtsin endal pärast esimest hooldust. Ma ei tea palju sul hooldus on aga nt 500km sõidad ära viid hooldusesse ja võtad ära. Aga kui ostisd kasutatud siis võta pohhilt ära.
Irw siis võta julgelt kõik maha Ma ise võtsin varjaatorist maha kui oli 500km täis ja nüüd kõik teised varsti maha kui 1500 saan täis
Lihtsalt lagunesid ära , peale üht suurt hüpet äkki tead kust saaks uut plastikut ise nagu pole teinud kunagi,,,,puuduvad kogemused
ahh...need vanad viskasin minema kah....kui keegi teab kust saada hea hinnaga freedo1l plastikut andke teada :S
Kus elad? Saad sealt uue korpuse kust ostsid selle! Nt kui Autoring seal müüakse sellist paska siis sealt lase tellida.Nädalaga olemas.