Freedo 5. 70CC.

Discussion in 'Help!' started by OverClock, Dets 25, 2010.

1. OverClock

OverClock New Member

36
    0
    0
    Vahetasin 50cc silku komplekti 70cc vastu, sellepärast et kiirendus ja kiirus oli väga kehva.. kuid masin läks hästi pöördesse.. Pm uue 70cc komplektiga pole mingit erinevust kiirendusel ja kiirusel võrreldes 50cc komplektiga. Milles võib probleem olla ? Klapid olid korralikud ja pidasid, süüde on õige. Kas asi võib olla rullides ?

2. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    asi on sinus endas
    enne, kui midagi teed, võiks ikka uurida kuidas midagi teha.
    pmst võid rullid raskemate vastu vahetada, sest siis saad tippu juurde ja stock rullidega läheb liialt pöördesse

3. OverClock

OverClock New Member

36
    0
    0
    vb asi ongi minus endas, ega ma ka suht võhik sellel alal. no eks ma vahetan rullid ära kui need kuskilt sebin, tänud

4. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    njh kõigil on kunagi esimene kord:)
    aga võta õhupuhastajast kummijulla ära ja säti karpa paika
    sa võiksid osta ka malossi toursion controli(80kr), see teeb kiirenduse palju sujuvamaks
    ka võid sa kanalid ära portida, sest stockis on kanalid haigelt piiratud ja halva viimistlusega
    pane uus küünal ka ja proovi nukkvõlliga vähe mängida, liiguta 1 hamba võrra kummalegi poole ja vaata, mis teeb.
    leegitoru võid uue ja vabama keevitada, sest see on stockis ikka jube makaron.

ja muidugi mängi varjosetiga, proovi rulle ja vedrusid erinevaid ja vaata, kuidas kärab.
    edu:)

5. OverClock

OverClock New Member

36
    0
    0
    oke, eks ma kevadel või siis kui lumi mu garaasi ukse eest ära sulanud/kadunud on hakkan leiutama. Thx inif eest :)

Jaga seda lehte