Tahaks teada kus asuvad freedo4 piirajad ja kuidas neid eemaldada? Kas need on sarnased freedo1 omadele?
JAh ainuke piiraja freedo 4-l on juhe mis tuleb variaatori kaanevahelt välja. Aga kui niisama tahad et rohkem edasi läheks siis tee 80cc pane külge koonus ja suurem tüüs
Sa ise oled peast piiraja :lol: See, et segunõela tõstmisega küttesegu rikkamaks teed EI ole mingi piiraja eemaldamine. Su tuttava rüsal oli lihtsalt segu tiba lahja, muud ei midagi.
juhtmed aitavad nii mõndagi. Ja esiteks mitte juhtmed vaid üks juhe "roosa juhe" CDI'st lõikad pooleks. Tegu on pöörete piirajaga. Ja siis vb gaasisiibri vedru ümber metall rõngas, mis ei lase nõela maksimum üles tõusta koos siibriga.
:roll: Minu omal oli segunõela ja siibrit ülestõusmast takistamas hoopis segusiibri peal oleva kaane sees olev kuldne nn pulk. Keerasid selle küljes ära ja voila.
Aitas või mitte, aga ära tule teinekord rääkima, et tegu piirajaga. On maale toodud ka hiinakaid, millel ei olegi piirajaid peal.
ma võtsin pööretepiiraja maha mis asus kondli siseküljel ja see tuli ainult lahti võtta mitte lõigata :roll:
kas freedo 4 on mõtet osta selline sportsummuti või mitte??http://mulgimotoari.ee/?id=10&keel=ee&toote_id=325
Antud sumps ei maksa kindlasti 1000, vaid rohkem ja ei ole mõtet panna, kuna midagi see juurde ei annaks (okey vb välimust)
znen 4-taktiline roller 50cc kuidas võtta 4-taktilisel rolleril piirangud maha ja kus on see koht või need kohad kus saab maha võtta.ma tahaks et roller sõidaks vähemalt 80-90 km/h
Re: znen 4-taktiline roller 50cc Unistada sa ju võid. Selliseid kiirusi reaalselt(mitte spidomeetrinäidu järgi) sinu roller küll arendama ei hakka.
hmm... ta hakkab sellist kiirust arendama siis, kui sa oled talle ostnud mitmeid tuuning juppe, mille koguväärtus jääb sinna 7000.- kanti, iseasi kas see nii väga mõtekas on.
mul endal ka freedo4,, Kas see juhe mis sinna vario kaane sisse läheb tuleks lahti ühendada või ültse nahhuy võtta?? See roosa juhtme lahti ühendamine freedo 4 puhul ei aita sittagi,,lihtsalt pärast ei lähe ta sul võtmest käima