(see roller on pikkaaega seisnud) 1)Mul siuke mure et kui sõidan umbes 35~ on sees siis vahepeal hakkab pooma et gaas kaob ära... kas asi võib olla karpas ja selle mustuses? 2)elektriline starter ei tee isegi häält...Laadisin aku korralikult täis ja ikka ei anna isegi lootust ja kasutan kickistarterit hetkel. 3)üks suunatuledepoolest töötab ja teine külg ei tööta,kas asi võib olla juhtmestikus või lüliti korraseisus? Tänan abi eest!
Re: Freedo 5 1)Kui hakkan sõitma,mootor külm,panen käima ja sõidan siis vahepeal hakkab puterdama et gaas kaob korraks ära ja siis ülejäänud sõidu on normaalne,kas asi võib olla külmas käivituses? ennem kui sõitma hakkan peaksin töötama laskma sutsu? 2)sain korda. 3)sain korda.
Re: Freedo 5 kõigepealt tegin suunatule lüliti lahti ja seal oli näha roostet klemmidel... ostsin selle uue ja siis kontrollisin suunatule juhtmed üle kõik kuni tahavälja ja siis avastasin ühe ühenduse katkumise koha Gaas ka korras nüüd...
Mul oli sama jama aga üks põhjus võib selles olla ei sissesõit pole tehtud aga teine jama võib olla karbussis. Mul oli karbussis ja vahetasin karbussi ära, see ka aitas ning rohkem pole jamasi olnd. Kui sul garantii veel kehtib siis soovitan garantiiga selle ära teha!