Tere, täna juhtus siis selline asi mul Sendaga, et oli vaja võtta gaasitross lahti ja tagasi peale pannes, enam üle 50 ei andnud minna neljandaga, kolmandaga sai peenestatud ja jooksis kusagil 60 välja, aga neljandaga ei lähe mitte kuidagi üle 50, vaatan spidokat ja ei liigu, teine ja esimene käik töötavad ilusti. Küünal oli mul süsimust, vähemalt autol peaks olema must ja siis nõela ma natuke sättisin seal, kiirendus läks paremaks, aga kiirus ei lähe mitte kuidagi kohe, et mis siis viga, kas segus on asi või mis? Enne sa ikka ilusti kuuendaga 90 kätte ja läks ka veel, aga enam ei liigu kohe üldse üle 50. Et sooviks abi mis on viga. Ja kas gaasitross loeb ka, ta mul natuke lühika, lõikasin ühe jupi maha, aga nii ei ole, et koguaeg gaas peal kui vaba käigus seisab. Palun aidake, tahaksin masina korda saada.
Võta õhufilter maha, ja vaata karpa otsas sisse kui kõik mant koos on, siis vääna rutskat ja vaata kas tuleb lõpuni välja. See et ta seal trossi otsas tilbendades natukene kokku surub, see ei näita midagi.
Ei saa sealt nii vaadata, kuna Sendal on seal amordi juures see karpa, aga mul on ta kummist üleminekuga viidud aku juurde, peaksin kõik lahti kiskuma seal, homme päevavalges vaatan.
Kas see võib ka viga olla, et ma täna lõikasin gaasitrossi ja siis siiber ei käi korralikult, kuna tross lühike? Mul ei läinud see tross rullgaasi taha ilusti ja siis pidin nats lõikama, paar senti.
Ikka läheb põhja, täna puhastasin korra küünla ära ja läks 90 välja, aga nüüd lihtsalt teen segu korda ja peaks olema valmis.