ostsin masina 700 euriga sõbra käest, masinal midagi tuunitud pole aastaks on siis 2008 ja ostetud Veldist kukkutud on ainult mingi 3 korda ja midagi pole juhtunud Ise olen sellega juba kuu aega sõitnud ja mu arust oli aus kaup
Re: geeniuse sym jet sport 50 istme all on üks kruvi, kui selle lahti keerad siis läheb masin mingi 75-80 gpsi välja.
Re: geeniuse sym jet sport 50 Kui juba sportsumpsi alla saad on tippu mingi 80... mul oli sumps LeoVince ZX, 7.5g rullid ja punased sidurivedrud ning tippu oli mingi üle 75km/h... Aga pane pilte 8) Ja mulle on öeldud, et sellel on mingi täitsa oma mootor, aga ei tea ka täpselt
Re: geeniuse sym jet sport 50 Mul oli ka korra siuke jama... viga oli selles, et cdi juhtmed olid katki. Kui ei tea siis cdi leiad nii, et võttad istme pealt ära ja seal kuskil tagatule juures oli.
Re: geeniuse sym jet sport 50 liti pilte, osta jossux-i leovince zx ära 80 euriga muudab sellel masinal minekut ja tippu sitaks ja sumpsi vahetades vaheta ka peadüüs, 10-15 astet suurema vastu et kokku ei jookseks
Re: geeniuse sym jet sport 50 :lol: see on kll nati suur hind, aga kui sul huvi siis vb isegi võin müüa 8) Aga pane pilte või siis ütle mis värvi on :lol:
Re: geeniuse sym jet sport 50 Oleks tore kui sa teeks mõne sisurikkama postituse kus oleks ka nt pilte ja masina ajaloost midagi =)
Re: geeniuse sym jet sport 50 njh, aga osta zx ära :lol: Mis ikka loota.. stock naq stock ikka, aga pilte võiks jh olla
Re: geeniuse sym jet sport 50 2008 Näed, kohe vahvam. Masin ise-enesest vahva, endal sama mudel ideepoolest ning esmamulje oli vägahea ( mul neti küll rohkem ei võimaldanud näha peale ühe pildi ). Kui tal taga on ketaspidur siis ütleme et pidurisüsteemid on ideaalsed =) Kannatab nii ühel rattal sõita kui niisama pidurdusi nautida ( Kusjuures täiesti stock konditsioonis, ainult piirajateta on väga reaalne selle masinaga tagal sõita isegi. ) Minu rekord, mitte et ma oleks proovinud sirgel kui pikalt tuleb aga julgelt kilomeeter kindlasti antud masinaga. Kiidaksin ka elektrisüsteemi ( ÜLIHEAD esituled, ei oskagi võrrelda ühegi rolleriga ) ning mulle isegi meeldis see et kui süüte sisse keerad kõik tuled ja jutud kohe funkasid, kiitust jagub ka originaalis ta amortidele ning päris käepärasele konsoolide lahendusele. Aga miinuspool oleks mootor ( juppide saadavus ja hind ), kuigi nt. Piaggioks on seda väga kerge ümber swappida, kiige modimine on minimaalnne ( tuleb 5mm maha võtta umbes et piaggio mahuks vahele ) ning amordikinnitused on üldsegi 1:1, ning sobib ka ilusti kohe tagapidurivoolik piaggio suppordile. Esimeseks masinaks on minuarust väga hea ostuga. Mina ostsin küll asja tutikana kui ostuga vägaväga rahul, olid küll mõned miinused nt vasakpoolsed kiigepuksid olid tehasest mulle panemata jäetud, täis ja lähitule lüliti valesti ühendatud ja sellised pisivigu. Kirjutasin siis ise väikse arvamuse antud masinast, kuna palju selliseid isendeid siin klaabis näha pole. Edu masinaga =)
Re: geeniuse sym jet sport 50 2008 pidurid tõesti head ja tuled on võrreldavad aint kymco super8ga ,tagal peaks saama kyll ma olen proovind aga mul ei tule eriti välja