Mõtlesin et panen oma KOLMERATTALISE KA SIIA.!Ainult ei tea kas sobib siia aga nh vaatame ! Kolmerattalisest siis nii palju et: 50cc 2 taktiline, Kojamees,Sooja-,külmapuhur,Tuled väga head,Auto aku Tahan teha: Üle värvida Helisolotsioon Lisapiduri tuli "Pagassi" Valgustus! Audio Toonklaas Uued lukud Esi- ja taga pamprid teha korda(Mõralised) Aretada õhufilter sinna(tehtud) Uus Variaatori rihm Uus karbuss(olemas) Põhjakaitse Laadimine korda teha(Tühikäiku pole,sellest ka uut karpat vaja) Täna tegin siis uued pildid ka nii seest kui ka väljast: http://fotoalbum.ee/photos/gerton06/set ... e=lastpage Kes viitsib võib mõningad teha pildid panna teemasse!
Vaatan, et tahad paljud asjad ära teha. On mõtet ? Las olla niisama rallimiseks, kuigi ma ei kujuta ette, annab sellega üldse rallida ? :lol:
Mul sõbral on ka mingi invaliidikäru Nelja rattaga Mootor peaks 175 cc olema Aga sitaks lahe asi edu :lol:
No mina olen saanud vana varika rihmaga 60km/h välja aga nüüd kavas uus varika rihm siis annan uuesti teada
No mine pekki kus on lahe asi, kordades kiftim kui autoteemade bemmid ja muud igavad kärud. Tõeseõna, ära sa selle välimust küll "tuunima" hakka. Vot sellele vaatavad järgi küll kõik Olen lausa kade. Huvitav, kas selle saaks ARK-i s ka nõuetekohaselt arvele. Kuna asi 50cm3, siis peaks saama sõita ILMA lubadeta või mopilubadega
Ega jh ei välimust ma ei teegi lihtsalt katuse äär nata rooster ja natuke ilu vigu aga välimus jääb samaks lihtsalt uus värv ja pamprid teeb korda.Aga jh tulevikus on plaan ikka sellele dokumendid ära teha.Aga jh praegu saab sõita mopilubadega või siis kui ilma lubadeta 16a- 8) :lol: