Terv Tutvustaks masinat milleks on 125cc 2t AC sr125. Vahetasin Suzuki street magicu vastu :roll: Masin oli üpris peldik kui sain: ning tegelikult olukord pole just palju muutunud Siiani olen lihvinud/kruntinud ning ajutise värvi ka peale lasknud. Uued 15.8 G rullikud ja kicki vastus sai täna Lähipäevil APsse tagasi kevlar rihma järgi. Avamiseks tahaks toimima saada ning välimus ka enam-vähem korda teha. Keegi võiks ideid pakkuda Summi koha pealt just eriti,sest stock kärn on ülimalt roostes,rõve,haiseb ning lihtsalt vale sinna sõitva roxi vastu vahetan ka 8) Davai rahvas,pommitage ideedega
peldik oli see välimuselt aga muidu sõitis.. / sõidab.. aga näha juba, et oled jubinaid ostnud.. palju edu, ja summikohta võiks tõesti ideid saada mis 125 stockile sobiks !!
Edu ka minupoolt ! 8) Muidu kuidas selline asi stockina liigub ka ? Kuidas kiirendus ja palju tipp umbes ?
Eitea Mulle lubati,et aku peale ning käima & lase ringi kuid võta näpust. Taldrikud lahti ning siis avastasin sealt surnuaia :roll: Eks varsti saab teada Tänud ja teemad ka
tippu sain mina kuskil 115km/h minim2gnus teab kaa kuidas see liikus.. stocki kohta ja 11kw on ikka hea tõmme.. ja vabandust jaa selle vario taldrikupärast.. mul ununes see täielikult.. see on see kui ei vaata masinat üle :S
Ty Uued rullid ning rihm peaks midagi kindlasti juurde andma vanad olid ju olematud ning kevlar pidi 3-5% teravama liikumise andma
Masin töötab!! 8) Uus kevlar rihm olemas ning küljes. kick ei toimi hästi...vahel ei lükka käbi ennast edasi- mida teha? Paning tavotti vahele,enne seda puhastasin jne. Ideed otsas :roll: