Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Lisaks siis seda et stock masinale, peale tuleb Polini SC ja Malossi Delta Clutch.
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? On NRX parem kui reverse?? Ja kui palju halvema tulemuse saaks kui Shot panna.?
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Ühesõnaga Shotiga saadud väga hästi aparaat jooksma saadud ehk üks parimaid sumpse 70cc aparaadile. Võta Shot ära.
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Ütleme nii, et ma olen näinud kus kõvema set.iga masin millele shot on peal saab lutti NRX-lt ja NRX-l on puhtam hääl pole sellist plekki häält. Aga jääks Shoti juurde kuna see on tõesti hea sumps.
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? see oleneb teistest asjaoludest ka kui sumps. Mina võtan dynopingi andmetel ja ka reaalselt nähtut.
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Sliderile ei topiks ma kumbagi alla! Eriti veel, kui silkut ei vaheta. Ma paneks sinu asemel R või Z :wink:
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Oleneb seadetest, mootori tüübist, slideril vist on minarelli horisontaal ac vist. Mina võtaks NRXi. Kust sa NRXi leiad üleüldse Gianelli minuteada neid enam üldse ei tooda.
Re: Kumb: Gianelli Shot või Gianelli NRX? Nii, veel plaanis siis osta peale Barikit 50cc silku, see peaks veits parem Shotiga olema kui stock silku. Aga ikkagist kui on mingisugune sumbut, mis töötab selle silku all, siis soovitage??
Keegi võiks aidata ja pakkuda sumpsi, mis sobiks hästi Barikit 50cc silkuga? Lisaks tuleb veel Polini SC Kit ja Malossi Delta Clutch.