Kuidas teha korralik eeltöö gondlitele? Et praegu pahteldasin ja klaasriidega jändasin, panin tagant need 4 auku kinni, kus see antiytiib oli roller on ise keeway facti välimusega, samad kondlid jne. Et mis liivakaga nühkima peaks ja kas terve vana värv tuleb maha lihvida?
Too mulle teha. Teen sul kõik eeltööd ära ja värvin kah ära. Muisu on 250 on ikka üli suur paber. MIna teeksin 800 vesiliivaga karestaksin ära ja laseks uue krundi peale. Kui sul on sprey värv all siis peab jh kõik maha lihvima aga kui originaal siis võib jääda.
ma värvin ise mul pystol ja kompressor olemas, hinna uurisin ka järgi 100kr 100g värvi, palju peaks ostma seda umbes 250ml? ja ma mõtlesin et krundi lasen sprayga see ei tohiks ju ära rikkuda midagi?
Eks ikka rikub küll. Wtf terve rolleri peale mõtled 250ml värv v? Sul veel see tavaline mingi eshitus poe püss arvatavasti ja see võtab ikka pmst 2 korda rohkem värvi kui madalsurve püstol. Mul läheb nt terve rolleri peale kusgil liiter värvi ja mul madalsurve püss. Liitriga saab umbes 2-3 kihti lasta värvi. Selle hiina püssiga läheb sul kusgil 2 liitrit värv sinna ja jääb kole kah veel;S Soovitan ikka asjatundja juurde minna selliste asjadega
anna oma msn! Ei mõtle tervet rollerit 250 ml ainult tagagondel praegu, suvel ehitan esigondlit ymber nata, pole mõtet praegu värvida seda
Mul läks oranzi värvi 400g , aga eks rollerid ole erinevad ja loeb muidugi kui hästi värv katab ja kuidas eeltöö tehtud on. Ja kui ise värvinud ei ole siis laske värvijal värvida , TULEB TUNDUVALT ODAVAM.
mul vanaisa teeb, ta on autosi ja kõike värvinud! eeltöö on praegu tehtud nii et vana värv täiesti maha nydhitud 400 vesiliivakaga siis undertaili praegu pahteldan, see muidu ka kohe valmis, praegu mõtlengi et kas krunt panna sprayga või osta eraldi ja kompressoriga peale...
Parem osta ikka püssi krunt. Jääb ühtlasem ja vähem krundi lihvimist on siis. Aga no oleneb muidugi kah mis krundippüstol sul on.Soovtan muidu www.devor.ee poodi. seal on parimad värvid ja tarbed.Debeer värvid ja 4CR automaalritarvikud jne