Tere, otsustasin ka enda võrrist teema teha. Ls on tal 7k kanti. Tippu olen saanud 72,5 km/h gpsi. List: Silinder: stock Summuti: Tecnigas Next-R Väntvõll- stock Karburaator: stock, 64 düüs(tundub, et Dellorto karpa, sest sõbra oma oli Mikuni ja ei olnud kohe üldse sarnased, automaattoorese peal oli kirjas ka Dellorto) Õhufilter: Stock, julla eemaldatud Klapid: stock Variaator: stock, 4,5 g rullid Sidur: stock, kollane survekas, stock sidurivedrud Küünal: NGK Rihm: stock Ülekanne: stock Plaanidest: Võibolla peale panna roxi blokk, kui palju kulutama ei pea. Mis siis ikka, pildid: SUVEL 2009 Hetke seis, fotograaf ise tuunis pildid ära, kuigi polnud vaja. Lõpp tulemus KEVAD 2010
Ei, mall asi on. Cpi kohta liigub ikka sitaks hästi, minu oliver spordi kiirendas ikka pika puuga ära : ) Ilma kondliteta näeb ka normal välja.
Täna sain uue aku. Gondlid lähevad ka õhtul värvimisse, *fingers crossed*. CPI OMANIKUD - PALUN MÜÜGE MULLE ESIPIDURI TAGUTULE ANDUR(SEE MIS SÜÜTAB PIDURITULE)!
Saan täna gondlid kätte! Jumal, kui kaua ma neid oodanud olen, üle kuu aja vist. Pilte saab homme/ülehomme.
Eile panime penuga turbo peale, saime lennukal 243km/h kompassi järgi. Norm pill, naisi tuli nagu seeni pärast vihma. Jou Btw Olle, kuidagi imelik on sulle Penu öelda maeitea miks, harjunud rohkem seda su suguvõsa vanemate generatsioonide puhul kasutama
Tänan tänan, sain täna teada, et kuradi hästi on timmis ikka. PS. Mul pohh ausalt öeldes, võid Olle ka öelda.
PS, väike kiri jumala lahe ju Ja ma usun, et sul pohui, arvatavasti ütlengi Olle Paneme siis ühe hea pildi ka, jou
Topelt, aga rääkige, kas tasuks ära oma cpile roxi blokk peale panna, kui jah, siis kas keegi räägiks mulle lähemalt, mis 1:1 sobib mootori poolest(väntvõll jne.) P.S Kui asjad sobivad suht hästi, et suuri kulutusi ei pea tegema, siis läheb vast roxi blokk.
Täna suutsin spidoteost ilma jääda, ei tea küll kuidas. :roll: Roller on hea, sai täna ilgelt vatti. Sõitsime sõpradega mööda linna ja koguaeg enamvähem gaas põhjas/kolmveerand gaasiga. P.S Keegi oskab öelda, mis kurat see piirab nii hullult, et kui sõitsin täna 70/75km/h 3/4 gaasiga ja põhja panin siis ei muutunud mitte midagi, loogiliselt võttes peaks ta ju kiiremini hakkama minema, aga sõitis ikka sama kiiresti...