Priv,sai täna väike vahetus tehtud niiet olen nüüd siis R'i omanik. Välimus värgid suht korras mingid kriimud aga neid suva.Mootor ei tööta puterdab pöördesse ei lähe homme vaatab lähemalt mis teema on. Masin stock kuid andmeid. Mootor: Aprilia 49,68 cc, 2-takti, vedelikjahutus Kütuse sisselase: Sissepritse Mootori võimsus: 6,3 hj / 8500 rpm Tippkiirus: 45 km/h (piirajateta ~90 km/h) Käivitussüsteem: Elektriline Käigukast: Automaat Pidurid: Ees: Ø190 mm ketas; Taga: Ø190 mm ketas Rattad: Ees: 130/60 x 13"; Taga: 130/60 x 13" Istmekõrgus: 820 mm Bensiinipaak: 7 L (reserv 2 L) Tühimass: 90 kg Mingeid plaane pole ei viitsi liiklus seadustega jamada ega midagi. Mingi pilt suvest on: Vead mis oleks vaja paranda: Spido osta Masin tööle. Infot sain Oipl22 või mingi siukse kasutaja teemast ära näkku löö
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Facotry'08 streedi vastu vahetasid? kui jah siis tundub hea vahetus olevalt
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Facotry'08 palju ls on? ja see et puterdab kontrolli küünalt vajadusel vaheta v pigista seda elektroodi vahet väiksemaks.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Facotry'08 no jh olenevalt juhist sis vbla komp. madal aga jh mul hakkab kh roll putedama ja jebima kui küünal liiga ära põlend niiet kontrolli mul muidu karpaga versioon
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mai usu et komp madal 3 aastat vana masin olen 3. omanik retsi pole väga saaanud ma arvan :roll:
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Suht hea vahetus tundub külll jh aga ma ei usu et asi mingis küünlas vms väikses asjas,raudselt see vana omanik nussis seal selle veaga igatmoodi ,otsis viga jne.Ei imesta kui mingi suurem viga ja vend teadis,Tavaliselt see nii on.Suht unreal et tüübil hakakb masina puterdama ja siis pohh vahetan mingi rondi vastu või müün varuosadeks kohe. Võmalik aga ei usu.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Sain masina inimese käest kellel on elus olnud 7 Apriliat Neist 3 r'i. Benafiltri vahetan ära proovin küünlaid siis näeb
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 sõbral on 2 factory spido aga nendega see kamm et koodi vaja et spido tööle hakkaks
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Kui vennal nii palju APsid olnud ja vahetas suga selle 1:1le, siis vaevalt, et ta loll oli seda tehes :lol: Arvatavasti seal mingi suurem kala sees, aga noo elame näeme
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 hm maitea mingi kala sees vist jh,pmts starterit vajutad siis lööb särtsu miinus klemmilt
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Kuskohast pärinevad sinu andmed mootorivõimsuse kohta? Tegelikkuses 4kw ja 5,4hj.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 ja koka käes on selle masina spido,ma ise sebisin talle veel selle diili ja ütlesin et tal süütelukku ka tarvis ,et tööle saada.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 mis nyyd saab siis :SS oleks selle masina syyte lukku vaja vahetada ei taha seda syytelukku teise syyteluku ja spido vastu + sinu komp gustav ?
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 Mkem rolleri 600 müüki vb või Aeroxi vastu vahetus. Ostja oleks pmts olemas.
Re: Gustavi Aprilia Sr50'R Factory'08 aga ilma spidota masin käima ei lähegi vist vms ? kuna se kompuuter vms ju