Sai kunagi vahetatud aprilia jupid cpi vastu. Listi moodi asi. Stage 6 Pro replica Stock Silinder. Malossi rullid 12mm Karpa Valge survekas. Mustad Siduri vedrud. Optilline. Tnt Downhill koos Kroomitud puksiga. Esitulesse paigaldatud ledid. Tagatuli Led koos suundadega. Valge variokaan Plaanid. WW/Neose/Roxi blokk alla. Värv. roxi/sr'i esihark koos veljega. alu matid nitro ja turbo. Pildid Tulevikus peaks olema loodetavasti selline.
See esimene võrr milega tagale olen proovin ja minu valge survekas jäi sinna peale 8) :lol: aga mingi vanem video ka kui oli stage6 silku ja tecnigas next r vist. http://www.youtube.com/watch?v=zAH1aKWmzX8&feature=channel_video_title
tglt see nitro ja turbo lambist pandud kuradi pask on see,et kiige puksid putsis vist jõhker pauk käib kui kohepealt ära minna. Masin on talve unes ning ostke tagatuli,sumpa,mootoriblokk,esihark ja veljed ära siis saab projektiga edasi minna kus kohas see roller ära käinud on siis? tallinnas,märjamaal kus veel?
Minu käest kui soovid , võid osta neose bloki koos reduktoriga. Edasine inf privas Muidu edu rolluga.
tallinnas oli minukäes videos list S6 sport pro tecnigas next r malossi multivar, roxi stock sidur stock 16mm karpa sul reduktor läbi ei aja? ja kui stock 50cc silku siis kisu maha ja tee pilti ma tahan näha mis sellest veel järgi on muidu edu !