Masina sain vahetuse käigus ise olen siiamaani rahul. N.ö set: Punane survekas Kollased vedrud Soovitage uusi rulle vanad on kandilised. Plaanid: Läikiv sinine värv. Uus sumpa. Amordikõrgendus. Arvatavasti uus spitt peale BCD tagatuli Ja vb midagi veel. Kirjutan kuidas ma selle masina sain ka siis. Kunagi talvel sai räägitud et ostame selle rolleri ära.Nii vaatasin neid võrre alguses ikka mingid cpid ja kiiwid 4t hiinakad aga siis oli üks kommihinnaga Stealth müüa,leppisime kokku et dvj ostame ära mõeldud tehtud ja masin oligi garaazis mul.Järgmine päev sai siis lammutama hakatud saime tööle ta aga siis ei läinud pöörde ega midagi.Lisamass vahele ja liikus nagu loom nädal-kaks hiljem tuli pakkumine Sr r Factory vastu olin nõus.Maksid kütte kinni ja käisime seal ära ise olin nagu rahul aga kui koju masina sain siis ei olnud asjad nii head. Keegi oli Pritsmepead retsinud mingi kipsikruviga kinni pannud ajas kütet läbi ja muudki veel siis sai laenatud sõbralt aju uus aju külge läks tööle isegi aga ei käinud.Otsisin pikemat aega vahetust endale ikka meeldinud aerox siis pakkusin Aimo15'le vahetust ka tema oli nõus sõitsime põltsamaale.Saime kuskil Ehituspoe kõrval olevas parklas kokku.Tegime dokid tegin ise tiiru ka,võtsime masina maha ja panime uue peale.Sõitsime koju sai õhtul pimedas veel sõitu tehtud aga tuli näitas taevasse järgmine päev sai tuli maha võetud ja ära timmitud ning oli asi ok.Sõitsin temaga paar nädalat siis otsustas õlivoolik paagi küljest ära tulla sai uus õli ja voolik kinni ja paar nädalat hiljem sama jama.No kurat siis alles vaatasin et voolik lühike tegin vooliku pikemaks ja JÄLLE uus õli sisse.Nüüd vahepeal andis küünal otsad ning eile,suri ta mul ära sõitsin tuli väike ragin ja Diisel transiti hääl ja poos kinni,suri välja.Sai sõita 200m kuid siis tegi sama värki lükkasin koju oma 5km võtin variaatori lahti käisin sõitmas tegi ikka imeliku raginat aga rullid olid ka kandilised juba täna ehk saab uued rullid sisse ja korras. https://www.youtube.com/watch?v=4ApOYbd70ek kvaliteet pask aga ehk saab aru midagi. Pilti ka: (
Praegusel on siuke värk et seal taunhill peal olnud siis kellegil pistik ette jäänud ja maha lõigatud :|
kusagil teemast lugesin kas kimalase v martenhi aeroxi teemast et teebdiizelmootori häält masin jne kui vändakad putsis, äkki sl ka ?
krdi kui variaatori kaan maas siis ei surnud välja egamidagi aga kolises arvatavasti kandiliste rullide pärast.
tuli välja et silinder/kolb olid kuuma saanud ja seal nalja teinud. Uus silinder,kolb,õli,toosool olemas.Homme panen kokku siis sissesõitu tegema. Varsti saan kaustaja MMA käest spido ja pistikud loodetavasti.Kui ära ei müü ennem. Siis väike plaan suve alguse poole teine sumpa alla panna.Siis uus värv Praegu hind 700. Kui need plaanid teoks teen siis 850euri kindlalt.