niisiis teen endale kaa siia siis teema... sain tänu oma headele sugulastele endalegi rolleri... tegu siis yamaha Neo´s ega..... kui päris aus olla siis on masin ikka suhteliselt kehvas seisus. Plastikud on ikka päris mittmest kohast katki, kehvasti värvitud, parandusel kasutatud pahtel on jäätud lihvimatta, elektrisüsteemist ei tahaks ma üldse rääkida suht mäda on asi ja sõnutsi ei pidavat genekas mitte midagi laadima( pm. siis et kuni akus vurtsu on seni sõida) mis siis masinal peal (ei ole nii väga veel uurind aga esmapilgul siis): malossi silinder 70cc jutu järgi on kolb just lõpetanud sissesõidu dellorto 17,5mm kapa.(käsitoorega) malossi carbon klapilehed malossi rihm kollane survekas valged siduri vedrud ja malossi sidur gianelli shot mis siis plaanis: aeroxi blokk ja veljed kondlitele vähe customit. selleall ka siis see neroxi esi kondel M-style lenks LED päevasõidu tuled plaanis teha originaal taga tulest led taga tuli skyline GTR stiilis uus värv poleerida palju osi ette owersized ketas ümmargused koso taho ja spido ja veel nipet näpet tööd on palju ideed on SUURED kuid eks vaatab mis saama hakkab ja kuidas.... proovin teid foorumi sõppru kaa kursis hoida projekti edusammudega!!! ja loodan et saate mind aidata nii mõneski asjas sest esimene projekt ja nii.... :wink:
Re: Hanne se Neo´s talve projekt... panen siis hetkeolukorrast paar pilti kaa.... ei jõudnud koosolevast rollerist pilti teha kuna tahtsin väga seda juba lammutama hakkata vabandan kehva kvaliteedi pärast siin on midagi mäda kuna starter käib ringi ja kõriseb hirmsasti kuid mootorit ringi ei vea
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... Eduuu projega endal ka neose proje pooleli aga mis gondlitest saab parandad ära ostad uued(kui ostad äkki saaks vanad kommirahaga endale )
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... heh ega neid uusi kaa kuskilt nii võtta ei ole ju peab siis klaasriidega jälle möllama hakkama ja pealegi on plaanis kondlitele teha küllaltki suured ümberehituseda
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... niisiis..... iga päev koolis olles ootan kuni saaks koju rolleri kallale. täna siis sai natuke jälle lammutatud ühesõnaga starteri süsteemis on mingi kala ja palun abi.... starter veab ringi kogu seda krempilt peale selle junni mis peaks väntvõlli ringi wedama..... see millel see plastmassist äär on.... see äär on küllaltki palju ära söödud. süütesüsteemi suunduvad juhtmed on julmalt läbi lõigatud ja seejärel kokku teibitud... masendav...
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... täna oli natuke vaba aega ja sai siis natuke jälle ette võetud. hetkel siis asjad nii et raam on pea aegu puhas.... juhtmestiku vaatasin kaa juba natuke... mootor on kerest eraldi ja ootab nokitsemist..... hakkasin täna plastikuid üle vaatama ja ideesid juba kokku ragistama.... võttsin ette paar plastikut ja pesin nad korralikult puhtaks mis oli suhteliselt ränk töö.... ja tegin juba esimesed sammud kondlite lõikumise suunas paar pilti kaa siis valgustus möll... tegutsemas...... selline tuleb siis sisselõige põhjakondlisse..... tegin sablooni et ikka mõlemad pooled ühesugused saaks käsn... suht läbi
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... starter veab arvatavasti sul tühja kuna starteri hoovõtukettal sul need 3 rulli/kuuli vms kas paigast, valesti pandud või lihtsalt pole neid sul seal(vedrud hoiavad kinni kuule, 3tk) Edu.
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... eii ainult plastikuid pesin toas ja nii.... ülejäänut ikka tuppa ei tooks muidu vanemad löövad mu maha... õli ja möllu terve tuba täis
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... ma kakun selle süsteemi mingi aeg maha kui aega leian ja siis vaatan mis möll seal on..... krt see roller on mingi sosssepa poolt kokku pandud ja ma ei imestaks kui sealt nii mõndagi tuudu on :?
Re: Hannes e Neo´s talve projekt... ja nüüd siis palve kõigile...... mul oleks vaja aeroxi esimest tulepealset kondlit see kus on sees need radika jahutus avad..... see võib olla remontivajav ja nii olen proovinud saada seda ostukuulutusega ja nii kuid nagu välja tuleb on selline asi suhteliselt tefitsiit..... ja uut ei raatsi kaa nagu lõhkuma hakkata..... nii et kui keegi teab kedagi kellel on seda või kellegil endal on selline üleliigne asi siis andke mulle teada!!!!!!!!!
pikk aeg on möödas ja nüüd lõpuks paistab tunneli lõpust valgust et saab siiski tegema hakkata oma masinat.... natuke sai juba tehtud ja teen teilegi väikse upi selle kohta ja nüüd siis kombineerime laulu ja tantsu ja saame tulemuseks selle: paar sellist vahvat assja on veel tulemas millega saab oma rolleri vähe moderrnsemaks teha kuid sellest siis kui asja kätte saan
kunagi kui välismaa foorumis nägin oli ülikõv Mõtlesin isegi et kui kunagi neose saab siis teeks ära a said ette
Väga hea vaadata, kuidas üleni mustast ja porisest rollerist ilus puhas asi saab Starter käib sul tühja sellepärast, et seal taldriku sees kas neid vedrusid ja kuule ei ole, või on need mustusest lihtsalt kinni jäänud (väga tüüpiline viga). Kui seal aukudes on mustust, siis lase puhastusvahendi ja kruvikeerajaotsaga need puhtaks ja vaata, mis välja tuleb Edu rolleriga!
jah see sai selgeks et pendiksil neid kuule vms see ei olegi üldse....ja tõsi ta on et saades oli roller ikka paras käkk.. nüüd siis olen seda jõudumööda puhastand ja remontind ja nüüd siis hakkan vähe aktiivsemalt sellega tegelema samas ei ole ma veel suutnud välja mõelda mingit värvilahendus..... tahaks nagu 2 e tooni ning üheks tooniks tahaks midagi ekstravagantset... mingit metallic või pärlmutter värvi kuid ei suuda välja mõelda mis sobiks ja ilus jääks... kellelgi mingeid ideid siis võtan need kahel käel vastu !!!!!
täna siis möllasin veel. kakkusin pm ribadeks raami tahaks tegelt liivapritsi saata ja siis kas pulber või värv ei ole veel otsustanud.... mootori poolepealt selline asi et selle kakun ma nii pilbasteks kui vähegi saab kuna sellega on suured plaanid. aa selgus et üks esimene amordipulk laseb sealt ülevalt mis iganes asi see on õli läbi teine on korras aga üks jah sisiseb kui kokku litsud ja tagurbidi keerates laseb õli läbi.. siit küsimus et kas seda on võimalik ka kodustes tingimustes remontida või tuleb kuhugi servisesse viia???? muidugi jube räpane ja värki on kõik.... süüte poolne mootori osa ikka julmalt õline... pump laseb vist läbi vms... kondlite osas ootab mind ikka kõvasti tööd.... ei mitte seepärast et ma tahaks seal mingit ilget moodimist teha vaid kinnituste ja muu säärase kukkumis tagajärgede lappimisel Idee poolest tahaks säilitada neose sellise algse olemuse kuid muuta teda vähe sportlikumaks ja erilisemaks.... samas jah väike kombo tuleb siin aga siiski aru peaks saada et neos!!!!! kui aega saan siis lisan pilte kah et teid ikka kursis hoida toimuvast