Heeliumi Honda Varadero XL125V

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Heelium, Juuli 19, 2011.

1. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    Paar päeva tagasi sai selline siis ostetud, kuna tahtsin minna 125cc peale üle, samas 2takti pininast tahtsin lahti saada, sai valitud V2 mootoriga Honda, 4takti, SOHC, hääled on head, välja näeb kõik hea. Liigub ka normaalselt 4taktilise kohta, tippu 120-130, ei tea täpselt. 4takti juures ülimõnus see, et jõudu on kõikidel pööretel ja hääled mahedamad. Reaalis masin suur ja siiamaani kõigile hea mulje jätnud. Tühikaal on 149KG, mis on mulle üsna harjumatu, ühekorra käis juba pikali majaees kohapeal. Bensiinipaak on hea suur 17.5L millest 2L on reserv. Otsast lõpuni uus väljalase, lõppeb Leovince sportpütiga, olemas on ka DB-killer. Väänet on masinal 10.8NM. Pöörde läheb 12000(peale seda on ka tahokal edasi punased kriipsud), siis rakendub piiraja. Kõige rohkem jõudu on 11000 pöörde juures. Ise olen siiamaani masinaga rahul,sitaks mugav, maanteel saab ilusasti sõita legaalsete kiirustega. Läbisõitu näitab spido 19200 vms.
    Ära tuleks vahetada istmenahk ja tagumine rehv.
    Pildid:

2. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Hea võrri ostsid omale, mina approovin (Y)
    kõik teised kindlasti küsiksid millal 170cc tuleb... eks.
    130 kiltsa tunni peale tundub palju 150 kilose 125 4t monstrumi kohta aga mine sa tea, üleüldse keda see nühib! :D mööda eriti ei sõida sellega aga esimeseks tripipilliks normaalne asi.

3. Silverr

Silverr New Member

298
    0
    0
    Ei tea täpselt aga minu arust on 125cc ja V2 mootor on natuke harjumatu vms.
    Aga jah masin on vinge ja täitsa kobe. Palju tal on kilowatte siis? Piiratud 11kw peale?

4. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    no üks asi on kindel, et tuunima midagi ei hakka. Las olla nii nagu on, hakkab lagunema ka veel.
    Aga ma ei saa aru, mis mõttes 125cc ja V2 harjumatu? Välimus vms?
    ja dokumentides 11kw, piirajatest ma ei tea.

5. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    Re: Sannnderi Honda Varadero XL125V

vahetame poisiga masinad mingiajapärast ära niiet võid teema pealkirja ära muuta juba heelium.

6. Silverr

Silverr New Member

298
    0
    0
    No ma ei mõelnud tegelt tuunimist lihtsalt huvi pärast. Lihtsalt ma olen väga vähe 125cc kahe silindrilisse näinud.

7. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    oppa, tule näita see pill ära :D

8. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Ou mis ma avastasin su masinal täpselt samasugused suunatuled ja tagutuli, nagu mu X8R-il. :D
    Ei, muhe masin, edu! :p

9. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    oo jaa tõsi ta on et hea masin ja tagatuli ja suunad x8r omad jap, oehh tahaks juba eestisse asjale järgi tulla ja kevin ilmselt kaa tahab apriliaga linna äsama minna juba..

10. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Mis ta väärtus siis rahaliselt ka on?

11. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    minu masina hinnale 100€ peale..

12. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    no, praegu lube, ülevaatust ega kindlustust pole, eriti sõitmas ei taha käia, vahepeal saab läbilinna korra sõidetud. Muidugi peetrika ümbruses tiirutan ringi, siia tuled, siis näed. Mingit ulme minekut oodata pole mõtet, sellessuhtes lahja pill, et 2taktilisega ei anna võrrelda.

ja seda, et masin saigi valitud üsnapalju oma V2 mootori pärast, tavalisest 1silindriga 4taktilisest huvitatud polnud. Kuna Varadero on sellessuhtes üks vähestest V2 mis pole mingisugune chopper(mulle ei istu eriti chopperid ja muud sellised asjad).Samas sellised touring pillid meeldivad, siis oli nagu ideaalne minujaoks.

13. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    Nii, sain veel täna kinnitust, et masin on tõesti suur ja isegi ühele motomehest politseinikule ei tundunud see 125kuubikuline. ST. võeti täna rajalt maha linnas, sõitsin politseile vastu, need pöörasid otsa ringi ja tulid lube kontrollima. Neid mul muidugi polnud. Siis üks neist, kes vabal ajal tegeleb mootorratastega nagu ma aru sain, arvas, et see on 250ccm masin, vaidlesime, lõpuks helistas kuhugi ja küsis. Lõpuks ütles, et mul kindlustus ka puudub, ülevaatus kehtis augustini(arvasin, et see ka puudub). Nende autos istudes küsisin, et miks mind tegelikult kontrollima tuldi, vastati, et nägin niiväike selle tsikli peal välja. Proto sain lubade eest(kahetsus on kirjas ka).. Praeguseks jääb sõitmine siis lubade taha kinni, enne lubasid enam sõitma ei lähe kindlalt.
    Veel süüdistati mind kanepi tarvitamises(tegelt seda ma ei teinud, politsei ka seda ei kontrollinud kuidagi)

siis sain teada politseinikelt kütusevargusest ja igast huvitavaid asju räägiti mulle

Kordaläinud päev :p

14. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    ahahha süüdistati kanepi tarvitamises? Naersid neile näkku seal ja ajasid lolli juttu?:D

15. Sannnder

Sannnder New Member

306
    0
    0
    oii kevin sa saad vitsa ja noo sa ju vana kütusevaras viljandis, mendid peaksid sind rohkem kontrollima. kuulsin ka et müüd kanepit.. mis hinnaga ?

16. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    sitta ajad ? :D Kui ei siis sama küsimus mis hinnaga ja leht v õis :d

17. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    teeme nii et ganjaanimehed avalikult oma värki ei räägi. vähemalt mina ei soovita.

18. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    ahh, ei ole ma mingi kanepimüüja, Sander teeb nalja, ausalt :D
    no ütleme nii, et väga kurb ma seal polnud jah, naeratasin ja olin normaalne ja üritasin igatpidi endale hoiatust tingida :lol:

19. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Mäletan kui võrus oli see pill,mitu korda nägin, vähemalt välimus oli sama ;)
    Sügisel kaen perra ta võrri siis :D

20. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    See polnud Võrus,

Jaga seda lehte