Tõmbasin endale Mozilla Firefox 3.0.10 Eesti keelse.Nüüd kui külastada mõnda forumit siis ei logi automaatselt sisse kuigi kui hakkan sisse logima valin sealt "Logi mind sisse igal külastusel" aga sellest pole kasu,Panen netti kinni ja lähen uuesti sinna foormisse pole ta sisse ikka logind.See värk kaasneb kõikides foorumites.Nii ku paned neti kinni on ka välja loginud.Milles võib probleem olla? Abi??
Ise kasutan sama versiooni ja kõik korras, vahepeal vist oli jah mingi probleem aga see oli minor... proovi äkki reinstalli mozillale... võib aidata
proovisin aga ei midagi:S Kas valisid ""uninstallis", Eemaltatakse ka Firefoxi privaatsed andmed ja seadistused? Ma igatahes ei valinud.
ma just mõtlengi et ehk on sul settingutega mingi jama, proovi nii: Ava Firefox / Üleval vasakus nurgas on File, Edit etc... võta sealt Tools / Toolsi alt vali "Clear Private Data" see peaks nagu päris kõik sul seal ära kustutama esialgu, siis logi kuskil, pane save pass ja siis proovi.... kui see ei tööta proovi seal Tools ja Optionsi alt midagi vaadata sea raudselt on, igatahes tee see ära ja siis ütle mulle, kui ei aita ma vaatan endal settingud üle ja proovin midagi uut leida... Anna teada siis... aaa btw sul võib mingi auto delete peal olla selt settingute alt, prglt leidsin et selline võimalus on... et niikui kinni paned siis kustutab cachet...
oota oota, ära seda üldse proovigi, kohe õpetan uuesti... ma võin veits tõlkega mööda panna kuna ma ei ole ise eesti keelset versiooni kasutanud.... Tööriistad / Valikud / Privaatsus / sealt kõige alumine tulp ehk kolmas... ning võta linnuke eest ära sellisel asjal nagu "alati kustuta mu isiklikud andmed kui ma sulgen Firefoxi" see peaks aitama
seal ei olnud mul linnukest ees.Aga missuguste ees on sul linnuke kui võtta tolle sama taga millel ei pidanud linnukest olema. http://www.upload.ee/image/98553/untitled.JPG
Mul on see aga ei midagi.Mis värk sellega on aru ma ei saa.Kui ma juba selle peal installisin siis oli juba see värk.
väga imelik, sellesmõttes et ei tohiks olla firefoxiga midagi sellist, äkki sul on mingid muud settingud paigast, mai oska prglt öelda ka mis olla võiks... ma vaatan veits ringi, kui leian mingi võimaluse annan kohe teada... Vaata igaksjuhuks tulemüüri seaded ka üle... äkki leiad sealt midagi, see võib ka blokeerida... vaata äkki leiad midagi cache deletimisest vms...
Probleem lahentatud! Viga oli selles et arvutis olid mõned kahjulikud viirused mis takistasid sisse logimist. Tänud kasutajale Galderden!