Set: -Silinder 50cc Stage6 Midrace -Summuti Gianelli Reverse -Karpa 17,5 Dellorto -Sidur Stage 6 sport Reguleeritav. -Punane survekas -Sinised sidurivedrud -Stock Taldrikud -Aeroxi stock variaator -Blokk Minarelli horiz -Tutikad C4 laagrid ja simmerid.
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy a ma mõtlesin et 50cc lihtsalt kuulsin kuskil et see peab olema 50cc dokid
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy Reimps oled õnnelik? Ei muidu edu ja hoiia hästi seda pilli 8) . Zip on kõva rallikas :lol:
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy Ja kui kiirust ületad saad trahvi nii et halb hakkab! Edu igatahes ja ära siis kihuta!
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy suve algusest saadik oleme ringi rallind 4-5kesi kõigil 25kmh paberid ja keegi pole siiani trahvi saand isegi radarisse sai sõidetud nats üle 60 ja 76ga kuid lasti minema ja midagi ei tehtud :lol: Reimo vist ise ka hiljuti sõitis radarisse selle jog'iga
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy u homo mul jumala hästi meeles keegi seljataga üritas vahele miytte jääda hoogu maha võttes. Fäggit
Re: Yamaha Jog-RR , Highenergy ohh ju ju mäletan ss seda ka sitasti et kui minema lasti 300m eemal kuulen käib haige litt jalaga vastu gondlit ja tuled jutud töötasid xD
Jah olen jäänud vahele xd 70km\h , õnneks lasti minema .. Mis teha tahan ... Igast värvi tahan juurde panna , järmine suvi loodan et kõik ilus .. , eks hakkan varsti pilte lisama