Selline probleem et kui s6ita siis mootor ilgelt vibreerib aga tühikäigul ei ole midagi... Kus võib olla viga?
Kontrollisin varios rullikuid ja need olid omadega õhtal vahetasin need ära aga vibra on ikkagi... Kaldun arvama et see on siis ikkagi väntvõll või on veel mingiseid variante?
Nagu enne juba ütlesin, tagumised taldrikud kõverad. Mõtlen tagumised nagu need mis siduri juures on.
Kui tühikäigul ei vibreeri, ainult sõites siis on võimalus et reduktoris on mõni laager läbi/võll kõver. Endal vibreeris julmalt juba tühikäigul kui väntvõll kõver oli.
Uus jama mootoriga. Eile oli selline probleem, et kadus kompressioon lambist ära. Avastasin,et sisselaske klapp kõver vahetasin kogu klappide mängu 80cc omade vastu ja roller toimis ilusti. summuti kinnitus läks siis katki ja võtsin mootori uuesti lahti ja vahetasin selle poldi ära ja panin kokku täpselt samuti nagu enne. Aga roller enam ei liigu üle 45 km/h ja jõudu pole. Milles võib olla probleem?? Palun ruttu abi. Ette tänades Neos16
Pöörded tavalisemast kõrgemad pole? On võimalus et lisaõhk kui jõud puudub. Muidu sõbral sama viga, stc b08, 83cc, klapid stock jne - masin üle 20 ei liigu, ning sinna venib ka eluaeg, pöörded ei tõuse ka eriti, mis sest et siiber on täiesti lahti.
Pöörded on natuke liiga madalad kui enne. Aga enne kui selle summuti poldi panin töötas roller ilusti ja liikus ka päris hästi nagu enne klappide vahetust.
See ka veel, et mul murdus silindri juures olev polt pooleks mis hoiab aint silindrit kinni (need kaks pikka polti mis on paremal) Siis saab sealt lisa õhku? Aga seda murdunud polti on raske kätte saada või võimatu.. See murdus nii sitast kohast et ei saa isegi näpitsatega kinni võtta ega keerata.. KAS kellelgil on migeid ideid selle kätte saamisel vms?
Sealt ta saabki lisaõhku, välja saab kas pea otsa keevitades või puurid augu üle & uus keere + lased treida teise tikkpoldi.
Uus polt on mul olemas. Sinna ei saa keevitada otsa mutrit ega puurida. Puurida ei saa sellepärast, et see polt murdus pool viltu ja ei saa keskkohta kätte nii hästi, et saaks puurida.
Siis on veel võimalus lasta ketassae või freesiga poldile - sisse, ning miinuspea kruvikeerajaga välja keerata.
Mul on mingi vana mootori pooled veel alles eks ma vahetan need ära. See peaks natuke lihtsam olema kui selle poldiga mässata..